„Mindent nyársra húzunk” Csirkesaslik zöldségekkel

Ha tetszik a recept, mentsd el

A saslik a piknik és a nyári grillezések elmaradhatatlan kelléke. Jól csomagolható, változatos idényzöldségekből készíthető.

Elő- és elkészítési idő

15 + 35 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~346 kCal / adag

Hozzávalók

  • 80 dkg csirkemellfilé
  • 3 ek grillfűszerkeverék
  • 3 hagyma
  • 4 paprika
  • 2 salátacukkini
  • 4 paradicsom
  • 5 ek Vénusz Omega 3&6

Elkészítés

  1. A nyársakat 20-30 percre hideg vízbe áztatjuk.
  2. A zöldségeket megmossuk és felkockázzuk, a csirkemellet szintén felkockázzuk.
  3. Váltakozva a nyársakra húzzuk a zöldségeket és a húskockákat, olajjal körbekenjük a nyársakat.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsin vagy grillserpenyőben pirosra sütjük.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!

Elkészítési tipp

A nyársra húzhatunk bacont is.

Padlizsánt is húzhatunk a nyársokra.

Készíthetünk grillzöldségeket is hozzá: ehhez a használjunk Vénusz étolajat, mellyel a feldarabolt zöldségeket összeforgatjuk, majd kisütjük. Sóval, borssal fűszerezzük.

Vénusz Omega 3&6

Omega 3&6 a normál koleszterinszint fenntartásához*

*A kedvező hatás eléréséhez szükséges, valamint a termékben, illetve annak normál adagjában megtalálható fogyasztási mennyiségekről tájékozódjon az életmod.venusz.hu oldaloln. Fogyassza az egészséges, aktív életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

468 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Mindent nyársra húzunk” Csirkesaslik zöldségekkel

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A nyársakat 20-30 percre hideg vízbe áztatjuk.
  2. A zöldségeket megmossuk és felkockázzuk, a csirkemellet szintén felkockázzuk.
  3. Váltakozva a nyársakra húzzuk a zöldségeket és a húskockákat, olajjal körbekenjük a nyársakat.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsin vagy grillserpenyőben pirosra sütjük.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!


Elkészítési tipp

A nyársra húzhatunk bacont is.

Padlizsánt is húzhatunk a nyársokra.

Készíthetünk grillzöldségeket is hozzá: ehhez a használjunk Vénusz étolajat, mellyel a feldarabolt zöldségeket összeforgatjuk, majd kisütjük. Sóval, borssal fűszerezzük.

Vénusz tipp

A Vénusz Omega 3&6-nak köszönhetően gondoskodhatunk szervezetünk koleszterinjének szintentartásáról.