“Ha unod a simát!” Tojással sült melegszendvics

Ha tetszik a recept, mentsd el

A melegszendvics az öt perc alatt elkészíthető vacsorák alap darabja, de attól még lehet különleges. Például, ha belesütünk a közepébe egy tojást!

Elő- és elkészítési idő

5 + 15 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~800 kCal / adag

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra, ha van grill fokozatunk, kapcsoljuk be.
  2. Vágjuk ketté a bagettet és kaparjuk ki kicsit a közepét, hogy megálljon majd benne a tojás.
  3. Kenjük be alaposan a bagetteket margarinnal, majd terítsünk bele sonka szeleteket úgy, hogy lelógjon a szélük. Üssünk mindegyik szelet bagettre egy tojást, halmozzunk rá kívánt mennyiségű sajtot óvatosan, hogy egyben maradjon a tojás sárgája. Hajtsuk vissza a lelógó sonka széleket, majd dobjuk be a sütőbe, és 10-12 perc alatt süssük készre.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!

Elkészítési tipp

Használhatunk bármilyen feltétet a szendvicshez, amihez csak kedvünk szottyan!

Konyhai robotgépben aprítsuk össze a bagettek kiszedett belsejét 3-4 evőkanálnyi margarinnal, reszelt sajttal, és némi sóval, majd használjuk fel ezt a krémet is a szendvics elkészítéséhez!

Vénusz Natúr

A frissen sült kenyér illatával

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

468 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Ha unod a simát!” Tojással sült melegszendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra, ha van grill fokozatunk, kapcsoljuk be.
  2. Vágjuk ketté a bagettet és kaparjuk ki kicsit a közepét, hogy megálljon majd benne a tojás.
  3. Kenjük be alaposan a bagetteket margarinnal, majd terítsünk bele sonka szeleteket úgy, hogy lelógjon a szélük. Üssünk mindegyik szelet bagettre egy tojást, halmozzunk rá kívánt mennyiségű sajtot óvatosan, hogy egyben maradjon a tojás sárgája. Hajtsuk vissza a lelógó sonka széleket, majd dobjuk be a sütőbe, és 10-12 perc alatt süssük készre.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!


Elkészítési tipp

Használhatunk bármilyen feltétet a szendvicshez, amihez csak kedvünk szottyan!

Konyhai robotgépben aprítsuk össze a bagettek kiszedett belsejét 3-4 evőkanálnyi margarinnal, reszelt sajttal, és némi sóval, majd használjuk fel ezt a krémet is a szendvics elkészítéséhez!

Vénusz tipp

Használjunk Vénusz Multivitaminos margarint, ami hozzáadott vitamintartalmának köszönhetően hozzájárul a napi vitaminszükséglet fedezéséhez.