Az angol csapat kedvence - Welsh Rarebit sajtos melegszendvics

Ha tetszik a recept, mentsd el

Egy melegszendvics, amelyen csodásan olvad a sajt, és minden hozzávalója ott figyelhet egy meccsnéző család hűtőjében. Gyors megoldás lehet, akkor is ha nem az angoloknak szurkol a családfő a nappaliban.

Elő- és elkészítési idő

10 + 20 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~530 kCal/adag

Allergének

Glutén

Mustár

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra. Ha van grillfokozatunk, kapcsoljuk be azt is!
  2. Teflonserpenyőben olvasszuk fel a margarint.
  3. Adjuk hozzá a lisztet, keverjük csomómentesre, és pirítsuk, amíg egy kis színt kap. Öntsük rá a kicsit előmelegített sört, közben kavargassuk, ne csomósodjon be. Adjuk hozzá a mustárt, a lereszelt sajtot, és folyamatosan keverve főzzük 5-6 percig, amíg szép sűrű szószt kapunk. Sózzuk ízlés szerint.
  4. Halmozzuk a szószt a kenyérszeletekre, majd dobjuk be a sütőbe, és 15 perc alatt süssük aranybarnára. Tálaljuk forrón!

Később készítenéd el a receptet? Mentsd el, és bármikor könnyedén megtalálhatod! Regisztrálj és a saját fiókodban gyűjtheted a kedvenceidet!

Elkészítési tipp

Ha akad otthon, locsoljuk meg egy kevés worchestershire szósszal a kész szendvicset!

Ha szeretjük a csípősebb ízeket, keverjünk a mártáshoz apróra vágott chilit, vagy őrölt cayenne borsot!

Vénusz Vajvarázslat

47% valódi vajjal, növényi olaj és a vaj lágy, könnyen kenhető keveréke

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

466 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Az angol csapat kedvence - Welsh Rarebit sajtos melegszendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra. Ha van grillfokozatunk, kapcsoljuk be azt is!
  2. Teflonserpenyőben olvasszuk fel a margarint.
  3. Adjuk hozzá a lisztet, keverjük csomómentesre, és pirítsuk, amíg egy kis színt kap. Öntsük rá a kicsit előmelegített sört, közben kavargassuk, ne csomósodjon be. Adjuk hozzá a mustárt, a lereszelt sajtot, és folyamatosan keverve főzzük 5-6 percig, amíg szép sűrű szószt kapunk. Sózzuk ízlés szerint.
  4. Halmozzuk a szószt a kenyérszeletekre, majd dobjuk be a sütőbe, és 15 perc alatt süssük aranybarnára. Tálaljuk forrón!

Később készítenéd el a receptet? Mentsd el, és bármikor könnyedén megtalálhatod! Regisztrálj és a saját fiókodban gyűjtheted a kedvenceidet!


Elkészítési tipp

Ha akad otthon, locsoljuk meg egy kevés worchestershire szósszal a kész szendvicset!

Ha szeretjük a csípősebb ízeket, keverjünk a mártáshoz apróra vágott chilit, vagy őrölt cayenne borsot!

Vénusz tipp

Használjunk Vénusz Vajvarázslatot a szendvicsekhez, és még teltebb vajas ízt kapunk!