“Pillanatok alatt vacsora” Sajtkrémes Tonhalkrém

Ha tetszik a recept, mentsd el

A tonhalkrém klasszikus „gyorsan összedobom” fogás.
Ez a sajtkrémes verzió szuper finom pirítóssal vagy akár 
zöldségekkel, mártogatva.

Elő- és elkészítési idő

5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~383 kCal/adag

Allergének

Hal

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 200 g konzerv tonhal
  • 200 g natúr sajtkrém
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 ek Vénusz étolaj
  • 1 tk friss kakukkfű

  • bors
  • kenyér

Elkészítés

  1. Öntsük le a konzerv tonhal olajos levét, csepegtessük le egészen.
  2. Keverőedényben dolgozzuk össze villával a sajtkrémet a lereszelt fokhagymával, majd egy kevés étolajjal. Keverjük hozzá a leszárított halat, de ne törjük össze teljesen.
  3. Adjuk hozzá a pár csipet kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és már kenhetjük is a bagett-, vagy kenyér szeletekre.

Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned! 

Elkészítési tipp

Kipróbálhatjuk a receptet füstölt lazaccal is!

Ételallergia tipp

Laktózérzékenyek elkészíthetik laktózmentes sajtkrémből is a receptet.

Vénusz napraforgó-étolaj

Kizárólag napraforgómagból, gondos munkával előállított hazai termék, 64 éve a magyar konyha íze.

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

466 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Pillanatok alatt vacsora” Sajtkrémes Tonhalkrém

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Öntsük le a konzerv tonhal olajos levét, csepegtessük le egészen.
  2. Keverőedényben dolgozzuk össze villával a sajtkrémet a lereszelt fokhagymával, majd egy kevés étolajjal. Keverjük hozzá a leszárított halat, de ne törjük össze teljesen.
  3. Adjuk hozzá a pár csipet kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és már kenhetjük is a bagett-, vagy kenyér szeletekre.

Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned! 


Elkészítési tipp

Kipróbálhatjuk a receptet füstölt lazaccal is!

Ételallergia tipp

Laktózérzékenyek elkészíthetik laktózmentes sajtkrémből is a receptet.

Vénusz tipp

Keverjünk pár kanál Vénusz Napfölt a sajtkrémhez, és még könnyedebb lesz a halkrémünk!