"Grillezni nem csak húsokat lehet!" Padlizsán fetával töltve

Ha tetszik a recept, mentsd el

A grillezett zöldségek köretként is szolgálhatnak a húsok mellé, de önálló ételként is megállják a helyüket, ha kicsit variálunk velük. Ez a fetával töltött padlizsán például komplett kis ebéd vagy vacsora.

Elő- és elkészítési idő

5 perc + 20 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~244 kcal/adag

Allergének

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 1 nagyobb padlizsán
  • frissen őrölt bors
  • 2 ek Vénusz D- vitamin étolaj
  • 30 dkg feta
  • 2 pohár Vénusz Napföl
  • 1 csokor snidling
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés

  1. A padlizsánt hosszanti irányban vékony szeletekre vágjuk, meggrillezzük.
  2. A fetát a Vénusz Napföllel kikeverjük, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát belereszeljük, a snidlinget apróra vágjuk és hozzákeverjük, az olajjal krémesítjük.
  3. A padlizsánszeletek egyik végébe 1-2 teáskanálnyi krémet teszünk és feltekerjük. Fogvájóval felszúrjuk.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!

Elkészítési tipp

Kipróbálhatjuk cukkinivel is, úgy is nagyon finom.

Előételként is kínálhatjuk, míg elkészül a hús a húsevőknek.

A krémbe keverhetünk magvakat is (napraforgó, tökmag, mandula pl.)

Vénusz Immuno

D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.*

* Fogyassza az egészséges, aktív életmód valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

491 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

"Grillezni nem csak húsokat lehet!" Padlizsán fetával töltve

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánt hosszanti irányban vékony szeletekre vágjuk, meggrillezzük.
  2. A fetát a Vénusz Napföllel kikeverjük, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát belereszeljük, a snidlinget apróra vágjuk és hozzákeverjük, az olajjal krémesítjük.
  3. A padlizsánszeletek egyik végébe 1-2 teáskanálnyi krémet teszünk és feltekerjük. Fogvájóval felszúrjuk.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!


Elkészítési tipp

Kipróbálhatjuk cukkinivel is, úgy is nagyon finom.

Előételként is kínálhatjuk, míg elkészül a hús a húsevőknek.

A krémbe keverhetünk magvakat is (napraforgó, tökmag, mandula pl.)

Vénusz tipp

A Vénusz D- vitamin étolaj a kiegyensúlyozott élet kiváló kísérője, használatával hozzájárulhatunk fogazatunk és csontjaink védelméhez.