"Ezt az anyukád csinálta?" Tojáskrémes töltött bagett

Ha tetszik a recept, mentsd el

Egyszerű és nagyszerű! Nem csak izgalmasan néz ki, de elkészíteni sem bonyolult ezt a finom tízórait, amivel mégis változatosságot vihetünk a megszokott tízóraikba.
Elő- és elkészítési idő

10 perc + 5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~678 kcal

Allergének

Glutén

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 1 bagett

Tojáskrém:

  • 6 kemény tojás
  • 3 ek Vénusz Vajvarázslat sós
  • 2 tk (mézes) mustár
  • só (ízlés szerint)
  • frissen őrölt bors
  • 1 csokor snidling
  • 3 szelet sonka
  • 1 kápia paprika

Elkészítés

  1. A kemény tojásokat felkockázzuk, a Vénusz Vajvarázslattal összedolgozzuk, mustárral, sóval, borssal ízesítjük.
  2. A sonkát és a paprikát apró kockákra vágjuk, majd a tojáskrémhez keverjük az apróra vágott snidlinggel.
  3. A bagettet keresztben félbevágjuk és kivájjuk a belét, majd ebbe töltjük a tojáskrémet.
Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned!

Elkészítési tipp

A tojáskrém sokféleképpen variálható: tehetünk bele olívabogyót, kapribogyót, apróra vágott savanyú uborkát is.

Fóliába csomagolva, jól kihűtve szépen szeletelhető a bagett.

Ételallergia tipp

Gluténérzékenyek gluténmentes kenyérrel készíthetik el.

Vénusz Vajvarázslat – Sós

47% valódi vajjal, növényi olaj és a vaj lágy, könnyen kenhető keveréke, sós változatban

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

479 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

"Ezt az anyukád csinálta?" Tojáskrémes töltött bagett

Hozzávalók

Tojáskrém:

Elkészítés

  1. A kemény tojásokat felkockázzuk, a Vénusz Vajvarázslattal összedolgozzuk, mustárral, sóval, borssal ízesítjük.
  2. A sonkát és a paprikát apró kockákra vágjuk, majd a tojáskrémhez keverjük az apróra vágott snidlinggel.
  3. A bagettet keresztben félbevágjuk és kivájjuk a belét, majd ebbe töltjük a tojáskrémet.
Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned!


Elkészítési tipp

A tojáskrém sokféleképpen variálható: tehetünk bele olívabogyót, kapribogyót, apróra vágott savanyú uborkát is.

Fóliába csomagolva, jól kihűtve szépen szeletelhető a bagett.

Ételallergia tipp

Gluténérzékenyek gluténmentes kenyérrel készíthetik el.

Vénusz tipp

A Vénusz Vajvarázslattal a tojáskrém még ízletesebb lesz, a 47% valódi vajnak köszönhetően.