„Több napig is ehetjük!" Sült paprikás-sajtkrémes szendvics

Ha tetszik a recept, mentsd el

Egy nehéz nap után hazaérve másra sem vágyunk, mint egy gyors, meleg vacsira. A sült paprikát előzőleg lesüthetjük és sajtkrémmel bekeverve napokig eláll.  

Elő- és elkészítési idő

20 + 5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~286 kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 5 kápia paprika vagy kaliforniai paprika
  • 20 dkg natúr sajtkrém
  • 8 dkg dió
  • frissen őrölt bors
  • 1-2 ek Vénusz D-vitamin étolaj
  • toast kenyér

Elkészítés

  1. A paprikákat vékonyan bekenjük olajjal, majd sütőben, 180 fokon szinte feketére sütjük.
  2. Egy kerámiatálba tesszük a paprikákat, fóliával szorosan lefedjük, és hagyjuk kihűlni.
  3. A meleg párában a paprika héja felpuhul, könnyen lehúzhatjuk majd róla.
  4. A sajtkrémmel és a dióval összeturmixoljuk.
  5. Sóval, borssal ízesítjük.
  6. A toast kenyérbe töltjük a krémet. Együtt összesütjük.

Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned!

Elkészítési tipp

A toast kenyeret meg is piríthatjuk, és úgy is megkenhetjük a paprikás krémmel.

Tehetünk bele mozzarella sajtot is az összesütés előtt.

Ételallergia tipp

Gluténérzékenység esetén GM péksüteményekkel készítsük!

Vénusz Immuno

D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.*

* Fogyassza az egészséges, aktív életmód valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

496 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Több napig is ehetjük!" Sült paprikás-sajtkrémes szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikákat vékonyan bekenjük olajjal, majd sütőben, 180 fokon szinte feketére sütjük.
  2. Egy kerámiatálba tesszük a paprikákat, fóliával szorosan lefedjük, és hagyjuk kihűlni.
  3. A meleg párában a paprika héja felpuhul, könnyen lehúzhatjuk majd róla.
  4. A sajtkrémmel és a dióval összeturmixoljuk.
  5. Sóval, borssal ízesítjük.
  6. A toast kenyérbe töltjük a krémet. Együtt összesütjük.

Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned!


Elkészítési tipp

A toast kenyeret meg is piríthatjuk, és úgy is megkenhetjük a paprikás krémmel.

Tehetünk bele mozzarella sajtot is az összesütés előtt.

Ételallergia tipp

Gluténérzékenység esetén GM péksüteményekkel készítsük!

Vénusz tipp

A Vénusz D-vitamin étolaj használatával nap, mint nap teszünk fogazatunk és csontjaink egészségéért.