„Jól indul a hétvége” Francia mogyorókrém pirítós

Ha tetszik a recept, mentsd el

Eszméletlenül finom falatok az édes reggelik kedvelőinek! Hiszen a mogyorókrém és a kalács kombinációjából csak jó dolog sülhet ki.

Elő- és elkészítési idő

5 + 5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~ 590 kcal

Allergének

Földimogyoró

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Két szelet kalácsot megkenünk mogyorókrémmel, majd a másik kettőt ráborítjuk.
  2. A külső oldalakat megkenjük margarinnal és serpenyőben vagy toast sütőben kisütjük.
  3. Forrón, porcukorral megszórva tálaljuk.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!

Elkészítési tipp

Kalács helyett készíthetjük toast kenyérrel is.

Mogyorókrém helyett jól működik valamilyen pikáns lekvárral is.

Ételallergia tipp

Gluténmentes kenyérrel is nagyon finom.

Vénusz Natúr

A frissen sült kenyér illatával

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

491 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Jól indul a hétvége” Francia mogyorókrém pirítós

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Két szelet kalácsot megkenünk mogyorókrémmel, majd a másik kettőt ráborítjuk.
  2. A külső oldalakat megkenjük margarinnal és serpenyőben vagy toast sütőben kisütjük.
  3. Forrón, porcukorral megszórva tálaljuk.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!


Elkészítési tipp

Kalács helyett készíthetjük toast kenyérrel is.

Mogyorókrém helyett jól működik valamilyen pikáns lekvárral is.

Ételallergia tipp

Gluténmentes kenyérrel is nagyon finom.

Vénusz tipp

A Vénusz Natúr könnyen kenhető, illata akár a friss kenyéré.