„Mindjárt eszünk, addig visszabújok” Sonkával, hagymával és sajttal töltött bagett

Ha tetszik a recept, mentsd el

Félálomban megtöltjük a bagettet, aztán még visszabújhatunk az ágyba míg elkészül. Komplett reggeli későnkelőknek.

Elő- és elkészítési idő

5 + 20 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

1 fő

Kalória

~ 442 kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 1 közepes bagett
  • 5 dkg Vénusz Valódi Vajjal
  • 1 ág rozmaring
  • 5 dkg sonka
  • 1 csokor újhagyma
  • 5 szelet gouda sajt

Elkészítés

  1. A bagettet 1,5 cm-ként bevagdossuk úgy, hogy ne vágjuk át teljesen.
  2. A margarinhoz keverjük a rozmaringot és kissé megsózzuk. A mélyedésekbe kenjük.
  3. A mélyedésekbe sonkát, felkarikázott hagymát és sajtot gyömöszölünk. Alufóliára ültetjük, olajjal kissé meglocsoljuk a bagettet. Alufóliába csomagoljuk és 20 percet sütjük 200 fokos sütőben.

Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned!

Elkészítési tipp

Sonka helyett/mellett tölthetünk bele szalámit vagy tojást is.

Újhagyma helyett használhatunk lilahagymát is.

Ételallergia tipp

Gluténmentes bagettből is elkészíthető.

Vénusz Valódi Vajjal

A vaj és a margarin tökéletes kombinációja, a vaj zamatával

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

515 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Mindjárt eszünk, addig visszabújok” Sonkával, hagymával és sajttal töltött bagett

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A bagettet 1,5 cm-ként bevagdossuk úgy, hogy ne vágjuk át teljesen.
  2. A margarinhoz keverjük a rozmaringot és kissé megsózzuk. A mélyedésekbe kenjük.
  3. A mélyedésekbe sonkát, felkarikázott hagymát és sajtot gyömöszölünk. Alufóliára ültetjük, olajjal kissé meglocsoljuk a bagettet. Alufóliába csomagoljuk és 20 percet sütjük 200 fokos sütőben.

Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned!


Elkészítési tipp

Sonka helyett/mellett tölthetünk bele szalámit vagy tojást is.

Újhagyma helyett használhatunk lilahagymát is.

Ételallergia tipp

Gluténmentes bagettből is elkészíthető.

Vénusz tipp

A Vénusz Valódi vajjal könnyen kenhető és zamatos margarinkészítmény.