„Ki tekerte fel a fűtést?” Gyömbéres-narancsos almakrémleves

Ha tetszik a recept, mentsd el

A melengető levesek sztárja! A benne lévő gyömbér finoman tonizálja a szervezetet, ellenállóvá teszi a betegségek ellen.  

Elő- és elkészítési idő

10 + 20 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~ 252 kcal

Allergének

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az almákat megmossuk, meghámozzuk és felkockázzuk.
  2. A margarint felolvasztjuk és az almát kicsit megpároljuk rajta a reszelt gyömbérrel.
  3. Fahéjjal ízesítjük és felöntjük a vízzel.
  4. 5 perc alatt puhára főzzük és a 2/3-át leturmixoljuk.
  5. A tejszínt hozzáadjuk és összefőzzük. 
  6. Mézzel édesítjük.

Szívesen főzöl és mindig jól jön egy jó recept? Regisztrálj a hírlevelünkre és hetente új témával és receptekkel lepünk meg!

Vénusz Valódi Vajjal Sütéshez

A margarin és vaj tökéletes kombinációja

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

466 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Ki tekerte fel a fűtést?” Gyömbéres-narancsos almakrémleves

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az almákat megmossuk, meghámozzuk és felkockázzuk.
  2. A margarint felolvasztjuk és az almát kicsit megpároljuk rajta a reszelt gyömbérrel.
  3. Fahéjjal ízesítjük és felöntjük a vízzel.
  4. 5 perc alatt puhára főzzük és a 2/3-át leturmixoljuk.
  5. A tejszínt hozzáadjuk és összefőzzük. 
  6. Mézzel édesítjük.

Szívesen főzöl és mindig jól jön egy jó recept? Regisztrálj a hírlevelünkre és hetente új témával és receptekkel lepünk meg!


Vénusz tipp

A Vénusz Valódi Vajjal margarin zamatos és vajas ízvilágával kiemeli az alma ízét.