„Negyed óra és ehetünk!” Túrós-spenótos gnocchi

Ha tetszik a recept, mentsd el

A spenót remek párja a túró vagy a ricotta, mégis sokan nem is gondolnának arra, hogy e két alapanyag milyen jól kiegészíti egymást. Annyi idő elkészíteni, míg a gnocchi elmerül a forró vízben.

Elő- és elkészítési idő

1 + 15 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 610 kcal

Allergének

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 80 dkg gnocchi
  • 40 dkg spenótpüré (mirelit, felolvasztva)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 ek Vénusz Immuno étolaj
  • 20 dkg túró
  • 2-3 ek tejföl
  • 20 dkg parmezán

Elkészítés

  1. A zúzott fokhagymát megfuttatjuk az étolajon, majd hozzáadjuk a spenótpürét és átmelegítjük.
  2. A gnocchit bő vízben kifőzzük.
  3. A túrót a spenóttal összekeverjük, és a gnocchit beleforgatjuk.
  4. Ha szükséges, keverhetünk bele néhány evőkanál tejfölt.
  5. Reszelt parmezánnal megszórva kínáljuk.

Szívesen főzöl és mindig jól jön egy jó recept? Regisztrálj a hírlevelünkre és hetente új témával és receptekkel lepünk meg!

Elkészítési tipp

Parmezán helyett használhatunk másfajta sajtot is, pl. füstöltet.

Friss spenótlevéllel is készíthetjük.

Vénusz Immuno

D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.*

* Fogyassza az egészséges, aktív életmód valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

509 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Negyed óra és ehetünk!” Túrós-spenótos gnocchi

Hozzávalók


Elkészítés

  1. A zúzott fokhagymát megfuttatjuk az étolajon, majd hozzáadjuk a spenótpürét és átmelegítjük.
  2. A gnocchit bő vízben kifőzzük.
  3. A túrót a spenóttal összekeverjük, és a gnocchit beleforgatjuk.
  4. Ha szükséges, keverhetünk bele néhány evőkanál tejfölt.
  5. Reszelt parmezánnal megszórva kínáljuk.

Szívesen főzöl és mindig jól jön egy jó recept? Regisztrálj a hírlevelünkre és hetente új témával és receptekkel lepünk meg!


Elkészítési tipp

Parmezán helyett használhatunk másfajta sajtot is, pl. füstöltet.

Friss spenótlevéllel is készíthetjük.

Vénusz tipp

Tejföl helyett válasszuk a Vénusz Napfölt, mely növényi zsírral készül.