„Karácsonyi vásár a konyhában” Sült kolbász, rukkolás burgonyapüré

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha túl vagyunk az ajándékok utáni futkározáson, gyorsan megidézhetjük a karácsonyi vásárok hangulatát a konyhában is ezzel a finom sült kolbásszal és a hozzá tartozó krumplipürével.

Elő- és elkészítési idő

10 + 20 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 638 kcal

Allergének

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászokat villával kissé megböködjük, kevés vizet öntünk alá és egy serpenyőben lefedve sütni kezdjük.
  2. Közben megtisztítjuk a burgonyát, bő sós vízben főzni kezdjük.
  3. Ha megfőtt, a margarinnal összetörjük, tejjel lazítjuk, belekeverjük a megmosott, lecsöpögtetett rukkolát.
  4. A kisült kolbásszal tálaljuk.

Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned!

Elkészítési tipp

A burgonyapüréhez adhatunk szezámmagot is.

A kolbászt készíthetjük sütőben is, de serpenyőben gyorsabb.

Ételallergia tipp

A tejet érzékenység esetében hagyjuk el éskicsit több Vénusz Sütőmargarinnal habosítsuk a krumplit, így laktózmentes, mégis krémes állagú lehet a burgonyapürénk.

Vénusz Sütőmargarin

A hűtőből kivéve is könnyen eldolgozható

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

509 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Karácsonyi vásár a konyhában” Sült kolbász, rukkolás burgonyapüré

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászokat villával kissé megböködjük, kevés vizet öntünk alá és egy serpenyőben lefedve sütni kezdjük.
  2. Közben megtisztítjuk a burgonyát, bő sós vízben főzni kezdjük.
  3. Ha megfőtt, a margarinnal összetörjük, tejjel lazítjuk, belekeverjük a megmosott, lecsöpögtetett rukkolát.
  4. A kisült kolbásszal tálaljuk.

Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned!


Elkészítési tipp

A burgonyapüréhez adhatunk szezámmagot is.

A kolbászt készíthetjük sütőben is, de serpenyőben gyorsabb.

Ételallergia tipp

A tejet érzékenység esetében hagyjuk el éskicsit több Vénusz Sütőmargarinnal habosítsuk a krumplit, így laktózmentes, mégis krémes állagú lehet a burgonyapürénk.

Vénusz tipp

Több Vénusz Sütőmargarinnal a burgonyapüré krémesebb lesz, ráadásul a hűtőből kivéve azonnal dolgozhatunk is vele.