“Pezsgővel igazi luxus” Lazackrémes bruschetta párolt póréhagymával

Ha tetszik a recept, mentsd el

Igazán elegáns fogás újévi köszöntő gyanánt ez a lazackrémes bruschetta, ráadásul pillanatok alatt elkészül, és nem igényel túl nagy jártasságot sem a konyhaművészetben.

Elő- és elkészítési idő

5 + 15 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 - 4 főre

Kalória

~ 420 Kcal / adag

Allergének

Glutén

Hal

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 100 g füstölt lazac
  • 200 g natúr sajtkrém
  • fél gerezd fokhagyma, 
  • fél dl tejszín
  • 3 ek Vénusz Omega 3&6
  • ½  szál póréhagyma, 
  • 1 dl fehérbor
  • bagett 

Elkészítés

  1. Először készítsük el a krémet. Ehhez vegyük elő az aprítógépet, tegyük bele a kisebb darabokra szedett füstölt lazacot, a sajtkrémet és a fokhagymát, öntsük hozzá a tejszínt is, és nagyon alaposan turmixoljuk őket össze. Ezzel kész is a krém.
  2. Felhevített serpenyőben, pár kanál Vénusz Sütőolajon futtassuk meg a póréhagymát, majd öntsük fel a fehérborral és pároljuk puhára, amíg a folyadék elpárolog. Sózzuk, borsozzuk.
  3. Vágjunk a bagettből szeleteket, és pirítsuk meg őket. Kenjünk rá vastagon a füstölt lazacos krémből, majd kanalazzunk rá egy kevés hagymát.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!


Elkészítési tipp

A tetejét megszórhatjuk pirított dióval is, az is nagyon passzol hozzá.

A krémhez keverjünk egy kis citromlevet, attól még pikánsabb lesz a végeredmény.

Vénusz Omega 3&6

Omega 3&6 a normál koleszterinszint fenntartásához*

*A kedvező hatás eléréséhez szükséges, valamint a termékben, illetve annak normál adagjában megtalálható fogyasztási mennyiségekről tájékozódjon az életmod.venusz.hu oldaloln. Fogyassza az egészséges, aktív életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

532 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Pezsgővel igazi luxus” Lazackrémes bruschetta párolt póréhagymával

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Először készítsük el a krémet. Ehhez vegyük elő az aprítógépet, tegyük bele a kisebb darabokra szedett füstölt lazacot, a sajtkrémet és a fokhagymát, öntsük hozzá a tejszínt is, és nagyon alaposan turmixoljuk őket össze. Ezzel kész is a krém.
  2. Felhevített serpenyőben, pár kanál Vénusz Sütőolajon futtassuk meg a póréhagymát, majd öntsük fel a fehérborral és pároljuk puhára, amíg a folyadék elpárolog. Sózzuk, borsozzuk.
  3. Vágjunk a bagettből szeleteket, és pirítsuk meg őket. Kenjünk rá vastagon a füstölt lazacos krémből, majd kanalazzunk rá egy kevés hagymát.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!



Elkészítési tipp

A tetejét megszórhatjuk pirított dióval is, az is nagyon passzol hozzá.

A krémhez keverjünk egy kis citromlevet, attól még pikánsabb lesz a végeredmény.

Vénusz tipp

A Vénusz Omega 3&6 étolaj természetes alfa-linolénsav és linolsav tartalmának köszönhetően használatával hozzájárulhatunk a vér egészséges koleszterinszintjének fenntartásához.