„A saláta télen is lehet opció!” Sült cékla, kecskesajt, vegyes magvak

Ha tetszik a recept, mentsd el

Az év végi nagy étkezések nyomot hagynak a vonalainkon, ha nem figyelünk oda. Januárban érdemes kicsit könnyíteni a táplálkozásunkon, sok-sok finom téli salátát enni.

Elő- és elkészítési idő

5 +50 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~343 kcal

Allergének

Szezámmag

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 60 dkg cékla
  • 10 ek Vénusz Immuno étolaj
  • 5 dkg madársaláta
  • 20 szelet sütőtök
  • 6 ek magkeverék (pl.: tökmag, napraforgó mag, szezámmag)
  • 10 dkg kecskesajt

Elkészítés

  1. A céklákat megmossuk, meglocsoljuk az olajjal, egyesével fóliába csomagoljuk és 200 fokon megsütjük.
  2. A sütőtököt felkockázzuk, olajon megsütjük.
  3. A kihűlt céklákat megtisztítjuk, felkockázzuk, összekeverjük a salátával, megszórjuk a sült tök kockákkal, a kecskesajtot rámorzsoljuk, a magokkal megszórjuk.

Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned!

Elkészítési tipp

Kevés balzsamecetet, vagy gyümölcsecetet locsolhatunk a salátára, ez nem csak finom, hanem az emésztést is segíti.

A magkeverék bármilyen magokból állhat.

Kecskesajt helyett használhatunk más sajtot pl. feta vagy parmezán.

Vénusz Immuno

D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.*

* Fogyassza az egészséges, aktív életmód valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

476 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„A saláta télen is lehet opció!” Sült cékla, kecskesajt, vegyes magvak

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A céklákat megmossuk, meglocsoljuk az olajjal, egyesével fóliába csomagoljuk és 200 fokon megsütjük.
  2. A sütőtököt felkockázzuk, olajon megsütjük.
  3. A kihűlt céklákat megtisztítjuk, felkockázzuk, összekeverjük a salátával, megszórjuk a sült tök kockákkal, a kecskesajtot rámorzsoljuk, a magokkal megszórjuk.

Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned!


Elkészítési tipp

Kevés balzsamecetet, vagy gyümölcsecetet locsolhatunk a salátára, ez nem csak finom, hanem az emésztést is segíti.

A magkeverék bármilyen magokból állhat.

Kecskesajt helyett használhatunk más sajtot pl. feta vagy parmezán.