„Biztos, hogy nem maradsz éhes !” Sült karfiol, saláta, feta, csirkekockák

Ha tetszik a recept, mentsd el

Tévesen gondoljuk, hogy salátától nem lehet jól lakni. Próbáljuk csak ki ezt a karfiolos-fetás remekművet csirkével!

Elő- és elkészítési idő

5 + 40 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 402 kcal

Allergének

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karfiolt rózsáira bontjuk az olajjal átforgatjuk és sütőben pirosra sütjük.
  2. Közben a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, serpenyőben pirosra sütjük.
  3. A kihűlt karfiolt a bébispenóttal összekeverjük, majd a csirkekockákat és a fetát rászórjuk.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!

Elkészítési tipp

Kevés balzsamecetet, vagy gyümölcsecetet locsolhatunk a salátára, ez nem csak finom, hanem az emésztést is segíti.

Szórhatunk rá magokat is, remek pl. mogyoróval.

Feta helyett készíthetjük kecskesajttal is.

Vénusz Omega 3&6

Omega 3&6 a normál koleszterinszint fenntartásához*

*A kedvező hatás eléréséhez szükséges, valamint a termékben, illetve annak normál adagjában megtalálható fogyasztási mennyiségekről tájékozódjon az életmod.venusz.hu oldaloln. Fogyassza az egészséges, aktív életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

509 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Biztos, hogy nem maradsz éhes !” Sült karfiol, saláta, feta, csirkekockák

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karfiolt rózsáira bontjuk az olajjal átforgatjuk és sütőben pirosra sütjük.
  2. Közben a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, serpenyőben pirosra sütjük.
  3. A kihűlt karfiolt a bébispenóttal összekeverjük, majd a csirkekockákat és a fetát rászórjuk.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!


Elkészítési tipp

Kevés balzsamecetet, vagy gyümölcsecetet locsolhatunk a salátára, ez nem csak finom, hanem az emésztést is segíti.

Szórhatunk rá magokat is, remek pl. mogyoróval.

Feta helyett készíthetjük kecskesajttal is.