"Vajon miért kapod?" banános muffin

Ha tetszik a recept, mentsd el

Akár hétköznapokon is szükség lehet egy-egy gyors meglepire a konyhából! Ez a banános muffin instant segítség lehet ilyen esetekben.

Elő- és elkészítési idő

10 + 20 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

12 muffin

Kalória

~ 190 kcal / muffin

Allergének

Glutén

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
  2. Nagy keverőedényben forgassuk össze a lisztet a sütőporral és a szódabikarbónával.
  3. Verjük fehéredésig a tojásokat a cukorral és a Vénusz Sütőmargarinnal. Adjunk hozzá 3 banánt felszeletelve, majd folytassuk a turmixolást, amíg sűrű krémet kapunk.
  4. Keverjük a banános krémhez a lisztes keveréket, majd öntsük a színes muffinpapírral kibélelt formákba. Rejtsünk el mindegyikben pár szelet banánt.
  5. Gyúrjunk morzsát a lisztből, a Vénuszból és a cukorból. Hintsük meg vele a muffinok tetejét, majd tegyük az előmelegített sütőbe, és 15-20 perc alatt süssük készre.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!


            Elkészítési tipp

            Kipróbálhatjuk extrákkal is: dobjunk bele fehér vagy fekete csoki darabkákat!

            Keverhetünk a tésztájába 1 evőkanál kókuszreszeléket, ami nagyon jól illik a banánhoz!

            Ételallergia tipp

            Gluténmentes lisztkeverékből is készíthetjük, ilyenkor adagoljuk óvatosabban a folyékony hozzávalókat, és igyekezzünk úgy beállítani a sűrűségét, hogy közepesen folyós, inkább ragadós masszát kapjunk.

            Vénusz Sütőmargarin

            A hűtőből kivéve is könnyen eldolgozható

            Ha tetszik a recept, mentsd el

            Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

            TOVÁBBI RECEPTEK

            496 db recept találat. Elértél a lista aljára.

            Betöltést jelző forgó ikon

            További receptek betöltése

            "Vajon miért kapod?" banános muffin

            Hozzávalók

            Elkészítés

            1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
            2. Nagy keverőedényben forgassuk össze a lisztet a sütőporral és a szódabikarbónával.
            3. Verjük fehéredésig a tojásokat a cukorral és a Vénusz Sütőmargarinnal. Adjunk hozzá 3 banánt felszeletelve, majd folytassuk a turmixolást, amíg sűrű krémet kapunk.
            4. Keverjük a banános krémhez a lisztes keveréket, majd öntsük a színes muffinpapírral kibélelt formákba. Rejtsünk el mindegyikben pár szelet banánt.
            5. Gyúrjunk morzsát a lisztből, a Vénuszból és a cukorból. Hintsük meg vele a muffinok tetejét, majd tegyük az előmelegített sütőbe, és 15-20 perc alatt süssük készre.

            Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!



                      Elkészítési tipp

                      Kipróbálhatjuk extrákkal is: dobjunk bele fehér vagy fekete csoki darabkákat!

                      Keverhetünk a tésztájába 1 evőkanál kókuszreszeléket, ami nagyon jól illik a banánhoz!

                      Ételallergia tipp

                      Gluténmentes lisztkeverékből is készíthetjük, ilyenkor adagoljuk óvatosabban a folyékony hozzávalókat, és igyekezzünk úgy beállítani a sűrűségét, hogy közepesen folyós, inkább ragadós masszát kapjunk.