“Ne izgulj, menni fog” réteges császárzsemle

Ha tetszik a recept, mentsd el

Nehéz megmondani, hogy az érettségi napján a szülők vagy a gyerekek izgulnak jobban. Ez a finom, több réteges szendvics segít picit relaxálni! Csomagoljuk bátran az érettségizőknek!

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 350 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk fel a zsemléket, és kenjük meg őket a Vénusszal!
  2. Vágjunk hosszú csíkokat az uborkából egy zöldséghámozó segítségével.
  3. Szépen hullámosra rétegezve helyezzünk a zsemlére egy sor sonkát, majd egy két uborka szeletet és sajtot, míg 3-4 cm magasan nem tornyosulnak a hozzávalók.
  4. Tegyük rá a zsemle tetejét, és tálaljuk tányérra vagy óvatosan csomagoljuk.

Később készítenéd el a receptet? Mentsd el, és bármikor könnyedén megtalálhatod! Regisztrálj és a saját fiókodban gyűjtheted a kedvenceidet!


Elkészítési tipp

Tehetünk mellé vékonyra szelt paradicsomot, vagy savanyú uborkát is.


Nagyon finom elősütött zsemléből, még melegen!

Sonka helyett használhatunk szalámit is.


Vénusz Natúr

A frissen sült kenyér illatával

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

532 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Ne izgulj, menni fog” réteges császárzsemle

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk fel a zsemléket, és kenjük meg őket a Vénusszal!
  2. Vágjunk hosszú csíkokat az uborkából egy zöldséghámozó segítségével.
  3. Szépen hullámosra rétegezve helyezzünk a zsemlére egy sor sonkát, majd egy két uborka szeletet és sajtot, míg 3-4 cm magasan nem tornyosulnak a hozzávalók.
  4. Tegyük rá a zsemle tetejét, és tálaljuk tányérra vagy óvatosan csomagoljuk.

Később készítenéd el a receptet? Mentsd el, és bármikor könnyedén megtalálhatod! Regisztrálj és a saját fiókodban gyűjtheted a kedvenceidet!



Elkészítési tipp

Tehetünk mellé vékonyra szelt paradicsomot, vagy savanyú uborkát is.


Nagyon finom elősütött zsemléből, még melegen!

Sonka helyett használhatunk szalámit is.