„Irány a természet” csupa zöld szendvics

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha irány a természet, akkor vigyünk magunkkal csupa zöld szendvicset, ami nemcsak illik a kiránduláshoz, de könnyen csomagolható és nagyon finom is.

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~ 510 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 4 pita
  • 100 g Vénusz Immuno margarin
  • 70 g friss petrezselyem
  • 70 g bébispenót
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só, bors
  • 2 zöld kaliforniai paprika
  • 1 avokádó
  • kigyóuborka
  • cheddar sajt

Elkészítés

  1. Felhevített teflonserpenyőben pár perc alatt pirítsuk meg a piták mindkét oldalát.
  2. Tegyük aprítógépbe a friss petrezselymet, spenótot, fokhagymát és a Vénuszt, majd pürésítsük le. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  3. Vágjunk zsebeket a pitába, kenjük meg belülről a zöld krémmel, majd töltsük meg a vékony csíkokra vágott sajttal, uborkával, paprikával, és avokádóval.
  4. Csomagoljuk!

Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned! 

Elkészítési tipp

A petrezselymes krémet bármilyen más zöldfűszerrel feldobhatjuk, például oregánóval vagy bazsalikommal. 


Tegyünk a szendvicsbe főtt tojást, azzal még laktatóbb lesz.


A pitát elkészíthetjük otthon is! http://www.venusz.hu/recept/473/

Vénusz napraforgó-étolaj

Kizárólag napraforgómagból, gondos munkával előállított hazai termék, 64 éve a magyar konyha íze.

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

507 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Irány a természet” csupa zöld szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felhevített teflonserpenyőben pár perc alatt pirítsuk meg a piták mindkét oldalát.
  2. Tegyük aprítógépbe a friss petrezselymet, spenótot, fokhagymát és a Vénuszt, majd pürésítsük le. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  3. Vágjunk zsebeket a pitába, kenjük meg belülről a zöld krémmel, majd töltsük meg a vékony csíkokra vágott sajttal, uborkával, paprikával, és avokádóval.
  4. Csomagoljuk!

Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned! 


Elkészítési tipp

A petrezselymes krémet bármilyen más zöldfűszerrel feldobhatjuk, például oregánóval vagy bazsalikommal. 


Tegyünk a szendvicsbe főtt tojást, azzal még laktatóbb lesz.


A pitát elkészíthetjük otthon is! http://www.venusz.hu/recept/473/