„Gratulálok kincsem” Rántott csirkefalatok

Ha tetszik a recept, mentsd el

A rántott husi örök kedvenc. Ugyanakkor ezt is lehet variálni. Mutatunk egy kívül szuper ropogós, belül viszont omlós csirkefalat receptet, amit megérdemelnek az iskolából jó jegyet hozó gyerekek.

Elő- és elkészítési idő

20 perc

Nehézségi szint

közepes

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 440 Kcal/adag

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 2 db egész csirkemell
  • 100 g liszt
  • fél zacskó sütőpor
  • 3 tojás
  • 100 g zsemlemorzsa

  • 3 dl Vénusz Immuno étolaj

Elkészítés

  1. Tisztítsuk meg a csirkemelleket, töröljük szárazra, és vágjuk 3-4 cm-es kockákra. Sózzuk.
  2. Hevítsük fel a Vénusz Immuno étolajat magas falú edényben.
  3. Keverjük össze a lisztet a sütőporral, finoman forgassuk át benne a csirkedarabokat egyesével, majd tegyük a felvert tojásba, és végül hempergessük meg a zsemlemorzsában.
  4. Óvatosan tegyük őket a forró olajba, és pár perc alatt süssük aranybarnára.
  5. Helyezzük papírtörlőre, ha kész, és már tálalhatjuk is.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!

Elkészítési tipp

Tálaljuk házilag készített majonézzel és sült krumplival.

Ha nincs otthon sütőporunk, használhatunk szódabikarbónát is, attól is ropogni fog.

Reszelhetünk parmezánt is a bundába, úgy még különlegesebb.

Vénusz Immuno

D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.*

* Fogyassza az egészséges, aktív életmód valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

515 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Gratulálok kincsem” Rántott csirkefalatok

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Tisztítsuk meg a csirkemelleket, töröljük szárazra, és vágjuk 3-4 cm-es kockákra. Sózzuk.
  2. Hevítsük fel a Vénusz Immuno étolajat magas falú edényben.
  3. Keverjük össze a lisztet a sütőporral, finoman forgassuk át benne a csirkedarabokat egyesével, majd tegyük a felvert tojásba, és végül hempergessük meg a zsemlemorzsában.
  4. Óvatosan tegyük őket a forró olajba, és pár perc alatt süssük aranybarnára.
  5. Helyezzük papírtörlőre, ha kész, és már tálalhatjuk is.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!


Elkészítési tipp

Tálaljuk házilag készített majonézzel és sült krumplival.

Ha nincs otthon sütőporunk, használhatunk szódabikarbónát is, attól is ropogni fog.

Reszelhetünk parmezánt is a bundába, úgy még különlegesebb.