“Ügyes legyél ma” Hússalátás szendvics

Ha tetszik a recept, mentsd el

Igazán kiadós ez a szendvics. Kifejezetten a gyerekek segítségére lehet, ha sokat sportolnak vagy nagyobb megmérettetés vár rájuk a suliban.

Elő- és elkészítési idő

20 + 10 perc

Nehézségi szint

közepes

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 560 Kcal/ adag

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Tisztítsuk meg a csirkemellet, majd töröljük szárazra. Vágjuk 1 cm vastag szeletekre.
  2. Hevítsünk Vénusz étolajat, majd süssük készre a csirkét 10 perc alatt. Néha forgassunk rajta. Sózzuk ízlés szerint. Ha megsült, vágódeszkán kockázzuk fel a szeleteket.
  3. Vágjuk fel a zöldségeket is ugyanakkorára, mint a húst. Keverőtálban keverjük össze a hozzávalókat a majonézzel.
  4. A félbevágott zsemléket kenjük meg a Vénusz margarinnal, majd púpozzunk rá a csirkesalátából. Tegyük rá a tetejét, és már csomagolhatjuk is.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!

Elkészítési tipp

Csirke helyett készíthetjük pulykából is.

Még finomabb, ha házi készítésű majonézt használunk.

Keverjünk hozzá pirított diót, úgy is nagyon finom.

Vénusz Immuno margarin

Vénusz D-vitamin a csontok és fogak egészségéért

A D-vitamin tartalmának köszönhetően, rendszeres és változatos étrend részeként hozzájárul a csontok és fogak egészségéhez. Fogyassza az egészséges, aktív életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

530 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Ügyes legyél ma” Hússalátás szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Tisztítsuk meg a csirkemellet, majd töröljük szárazra. Vágjuk 1 cm vastag szeletekre.
  2. Hevítsünk Vénusz étolajat, majd süssük készre a csirkét 10 perc alatt. Néha forgassunk rajta. Sózzuk ízlés szerint. Ha megsült, vágódeszkán kockázzuk fel a szeleteket.
  3. Vágjuk fel a zöldségeket is ugyanakkorára, mint a húst. Keverőtálban keverjük össze a hozzávalókat a majonézzel.
  4. A félbevágott zsemléket kenjük meg a Vénusz margarinnal, majd púpozzunk rá a csirkesalátából. Tegyük rá a tetejét, és már csomagolhatjuk is.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!


Elkészítési tipp

Csirke helyett készíthetjük pulykából is.

Még finomabb, ha házi készítésű majonézt használunk.

Keverjünk hozzá pirított diót, úgy is nagyon finom.