“Anyának is ez a kedvence” Szalámis szendvics

Ha tetszik a recept, mentsd el

Egy régi klasszikus, amit sosem lehet megunni: a szalámis szendvics. A nyáron eltett uborkával és őszi paradicsommal igazán tökéletes.

Elő- és elkészítési idő

2 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~ 550 Kcal/adag

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felszeletelt kenyeret kenjük meg a Vénusz kenőmargarinnal.
  2. Tegyük rá a szalámit, a sajtot és a felszeletelt zöldségeket.
  3. Csomagoljuk.

Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned! 

Elkészítési tipp

Kovászos uborka helyett használhatunk savanyítottat is, ha azt jobban szeretik otthon.

Többféle, vékonyra szelt sajttal is finom.

Gluténmentes pékárúból készítve érzékenyek is fogyaszthatják.

Vénusz Natúr

A frissen sült kenyér illatával

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

530 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Anyának is ez a kedvence” Szalámis szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felszeletelt kenyeret kenjük meg a Vénusz kenőmargarinnal.
  2. Tegyük rá a szalámit, a sajtot és a felszeletelt zöldségeket.
  3. Csomagoljuk.

Van valamilyen ételallergiád? Ha regisztrálsz, figyelmeztetni tudunk azokra az összetevőkre, amelyekre oda kell figyelned! 


Elkészítési tipp

Kovászos uborka helyett használhatunk savanyítottat is, ha azt jobban szeretik otthon.

Többféle, vékonyra szelt sajttal is finom.

Gluténmentes pékárúból készítve érzékenyek is fogyaszthatják.