“Mámoros randikra” Körtés kacsamell saláta

Ha tetszik a recept, mentsd el

Édes és sós ízeivel mámoros randevús fogás lehet a kacsamelles saláta, igazán megéri hozzáfogni egy hideg őszi estén.

Elő- és elkészítési idő

25 perc

Nehézségi szint

közepes

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~705 Kcal

Allergének

Glutén

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra. 
  2. Tisztítsuk meg a kacsamellet, és irdaljuk be a bőrös felét átlósan, vigyázva, hogy ne vágjuk át teljesen a bőrt. Sózzuk be. Hevítsünk teflonserpenyőt, majd bőrös felével lefelé kezdjük el sütni a kacsamelleket. Pár perc alatt pirítsuk körbe, helyezzük tepsibe, és tegyük az előmelegített sütőbe 10 percre. Ha kész, rakjuk vágódeszkára és pihentessük, mielőtt felszeleteljük.
  3. Vágjuk minél vékonyabb szeletekre a bagettet, tegyük sütőpapírra, locsoljuk meg kevés Vénusz Immuno étolajjal, sózzuk, majd az előmelegített sütőben 7-8 perc alatt süssük aranybarnára.
  4. Mossuk meg, szárítsuk le a salátát, majd nagy salátástálban forgassuk össze a kimagozott, feldarabolt körtével, a bagettchipsszel és a vékonyra szelt kacsamellel.
  5. Facsarjunk rá citromot, hintsük be kanálnyi olajjal, és tálaljuk frissen őrölt borssal.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj, és gyűjtsd a kedvenceidet!

Elkészítési tipp

Süssünk hozzá sütőtököt, kockázzuk rá, mert remekül illik a salátához.

Tehetünk hozzá bármilyen pirított magot.

Gluténmentes kenyérrel készítve, az arra érzékenyek is fogyaszthatják.

Vénusz Immuno

D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.*

* Fogyassza az egészséges, aktív életmód valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

515 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Mámoros randikra” Körtés kacsamell saláta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra. 
  2. Tisztítsuk meg a kacsamellet, és irdaljuk be a bőrös felét átlósan, vigyázva, hogy ne vágjuk át teljesen a bőrt. Sózzuk be. Hevítsünk teflonserpenyőt, majd bőrös felével lefelé kezdjük el sütni a kacsamelleket. Pár perc alatt pirítsuk körbe, helyezzük tepsibe, és tegyük az előmelegített sütőbe 10 percre. Ha kész, rakjuk vágódeszkára és pihentessük, mielőtt felszeleteljük.
  3. Vágjuk minél vékonyabb szeletekre a bagettet, tegyük sütőpapírra, locsoljuk meg kevés Vénusz Immuno étolajjal, sózzuk, majd az előmelegített sütőben 7-8 perc alatt süssük aranybarnára.
  4. Mossuk meg, szárítsuk le a salátát, majd nagy salátástálban forgassuk össze a kimagozott, feldarabolt körtével, a bagettchipsszel és a vékonyra szelt kacsamellel.
  5. Facsarjunk rá citromot, hintsük be kanálnyi olajjal, és tálaljuk frissen őrölt borssal.

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj, és gyűjtsd a kedvenceidet!


Elkészítési tipp

Süssünk hozzá sütőtököt, kockázzuk rá, mert remekül illik a salátához.

Tehetünk hozzá bármilyen pirított magot.

Gluténmentes kenyérrel készítve, az arra érzékenyek is fogyaszthatják.