“Nassolni is egészséges” Kelkáposzta chips

Ha tetszik a recept, mentsd el

A legnagyobb fogyókúrában segítségünkre lehet a kelkáposzta chips, ha úgy érezzük, nem bírjuk ki nasi nélkül.
Elő- és elkészítési idő

25 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~140 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 150 fokra.
  2. Szedjük leveleire a kelkáposztát, mossuk és szárítsuk meg. 
  3. Vágjuk falatnyi darabokra, és egy nagy keverőedényben forgassuk össze a Vénusz Immuno étolajjal és sóval.
  4. Tegyük egyenként sütőpapírral kibélelt tepsire. Süssük 15-20 percig, míg aranybarna színt kap. Ezután tálalhatjuk is.

Később készítenéd el a receptet? Mentsd el, és bármikor könnyedén megtalálhatod! Regisztráljés a saját fiókodban gyűjtheted a kedvenceidet!



Elkészítési tipp

Mártogassuk natúr joghurtba.

Készíthetünk ugyanígy chipset nagyon vékonyra szelt répából vagy céklából.

Használjunk sima só helyett sópelyhet, így még finomabb lesz a ropogós sótól.

Vénusz Immuno

D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.*

* Fogyassza az egészséges, aktív életmód valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

515 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Nassolni is egészséges” Kelkáposzta chips

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 150 fokra.
  2. Szedjük leveleire a kelkáposztát, mossuk és szárítsuk meg. 
  3. Vágjuk falatnyi darabokra, és egy nagy keverőedényben forgassuk össze a Vénusz Immuno étolajjal és sóval.
  4. Tegyük egyenként sütőpapírral kibélelt tepsire. Süssük 15-20 percig, míg aranybarna színt kap. Ezután tálalhatjuk is.

Később készítenéd el a receptet? Mentsd el, és bármikor könnyedén megtalálhatod! Regisztráljés a saját fiókodban gyűjtheted a kedvenceidet!




Elkészítési tipp

Mártogassuk natúr joghurtba.

Készíthetünk ugyanígy chipset nagyon vékonyra szelt répából vagy céklából.

Használjunk sima só helyett sópelyhet, így még finomabb lesz a ropogós sótól.