“Bűntudatmentes ízbomba” Almás-gránátalmás édeskömény- saláta

Ha tetszik a recept, mentsd el

A gránátalma mindenen jól mutat, ráadásul tele van C-vitaminnal! Az édesköménnyel csodás ízkombináció odafigyelős salátákhoz.

Elő- és elkészítési idő

5 + 10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 157 Kcal

Hozzávalók

  • 2 db golden alma
  • 1 édeskömény gumó
  • fél gránátalma magjai
  • zsenge borsószár saláta, vagy más friss leveles saláta
  • 2-3 ek Vénusz Immuno étolaj
  • fél citrom leve
  • só, bors

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a gránátalmát, majd folyó víz alatt, vagy vízzel töltött edényben szedjük ki a magjait a fehér részek közül.
  2. Vágjuk hajszálvékony szeletekre a megmosott édeskömény gumót, és a megmosott és kimagozott almát.  Nagy salátástálban forgassuk össze finoman a fél citrom levével és kevés étolajjal, majd a gránátalma magokkal is. Keverjük hozzá a zsenge borsószárat, vagy más friss zöldsalátát, sózzuk ízlés szerint, és már lehet is tálalni!

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!

Elkészítési tipp

Célszerű víz alatt kimagozni az gránátalmát, mert mindent beszínez a levével!


Zsenge borsószárat télen is találunk a nagyobb áruházak salátáspolcain.


Ha nem csipegetnénk el, főzzünk teát a maradék gránátalma magból.

Vénusz Immuno étolaj

D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.*

* Fogyassza az egészséges, aktív életmód valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként.

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

563 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Bűntudatmentes ízbomba” Almás-gránátalmás édeskömény- saláta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a gránátalmát, majd folyó víz alatt, vagy vízzel töltött edényben szedjük ki a magjait a fehér részek közül.
  2. Vágjuk hajszálvékony szeletekre a megmosott édeskömény gumót, és a megmosott és kimagozott almát.  Nagy salátástálban forgassuk össze finoman a fél citrom levével és kevés étolajjal, majd a gránátalma magokkal is. Keverjük hozzá a zsenge borsószárat, vagy más friss zöldsalátát, sózzuk ízlés szerint, és már lehet is tálalni!

Ezt a receptet el is mentheted, így bármikor könnyen megtalálod majd! Regisztrálj és gyűjtsd a kedvenceidet!


Elkészítési tipp

Célszerű víz alatt kimagozni az gránátalmát, mert mindent beszínez a levével!


Zsenge borsószárat télen is találunk a nagyobb áruházak salátáspolcain.


Ha nem csipegetnénk el, főzzünk teát a maradék gránátalma magból.