“Tavaszi Parádé” kolbászkrém

Ha tetszik a recept, mentsd el

Lassan befellegzett a télnek, ünnepeljünk tavaszcsalogató szendvicskrémekkel! Ez a kolbászkrém minden szendó barátja.

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

6 fő

Kalória

~ 260 Kcal

Allergének

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • só, bors

Elkészítés

  1. Hámozzuk meg a kolbászt, vágjuk nagyobb darabokra, majd tegyük konyhai aprítógépbe a többi hozzávalóval együtt.
  2. Daráljuk finomra a krémet, sózzuk ízlés szerint.
  3. Tálaljuk kedvünk szerint pékáruval, tavaszi zöldségekkel.

Később készítenéd el a receptet? Mentsd el, és bármikor könnyedén megtalálhatod! Regisztrálj és a saját fiókodban gyűjtheted a kedvenceidet!

Elkészítési tipp

Hűtőben sokáig eláll, érdemes belőle nagyobb adagot készíteni.

Készíthetjük csípős kolbászból is, ha bírjuk és szeretjük a pikáns ízeket!

Vénusz Natúr

A frissen sült kenyér illatával

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

601 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Tavaszi Parádé” kolbászkrém

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hámozzuk meg a kolbászt, vágjuk nagyobb darabokra, majd tegyük konyhai aprítógépbe a többi hozzávalóval együtt.
  2. Daráljuk finomra a krémet, sózzuk ízlés szerint.
  3. Tálaljuk kedvünk szerint pékáruval, tavaszi zöldségekkel.

Később készítenéd el a receptet? Mentsd el, és bármikor könnyedén megtalálhatod! Regisztrálj és a saját fiókodban gyűjtheted a kedvenceidet!


Elkészítési tipp

Hűtőben sokáig eláll, érdemes belőle nagyobb adagot készíteni.

Készíthetjük csípős kolbászból is, ha bírjuk és szeretjük a pikáns ízeket!