“Gimnasztika késsel” tésztasaláta cukkiniből

Ha tetszik a recept, mentsd el

A cukkiniből szép tészta formájú hasábokat szelhetünk, ami pedig tökéletes alap egy hamis tésztasalihoz. Mutatjuk a trükköt!

Elő- és elkészítési idő

15 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 230 Kcal

Allergének

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Mossuk meg alaposan a zöldségeket.

  2. Éles késsel szeljük fél centis átmérőjű csíkokra a cukkinit.

  3. Hevítsük fel a Vénusz étolajat egy teflonserpenyőben, majd nagy lángon, pár perc alatt pirítsuk át a cukkinicsíkokat. Sózzuk meg, facsarjuk rá a citrom levét. Amikor megpuhult, hagyjuk pár percig hűlni.

  4. Állítsuk össze a salit a cukkinicsíkokból, kevés koktélparadicsomból, beleszaggatott mozzarellából és friss bazsalikomból.

  5. Fogyasszuk frissen őrölt borssal!

Elkészítési tipp

Szórjuk meg magokkal, így még jobban ropog a fogunk alatt.

Zöldséghámozóval is elkészíthetjük a cukkinit, úgy laposabb változatot kapunk.

Vénusz Omega 3&6

Omega 3&6 a normál koleszterinszint fenntartásához*

*A kedvező hatás eléréséhez szükséges, valamint a termékben, illetve annak normál adagjában megtalálható fogyasztási mennyiségekről tájékozódjon az életmod.venusz.hu oldaloln. Fogyassza az egészséges, aktív életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

601 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Gimnasztika késsel” tésztasaláta cukkiniből

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Mossuk meg alaposan a zöldségeket.

  2. Éles késsel szeljük fél centis átmérőjű csíkokra a cukkinit.

  3. Hevítsük fel a Vénusz étolajat egy teflonserpenyőben, majd nagy lángon, pár perc alatt pirítsuk át a cukkinicsíkokat. Sózzuk meg, facsarjuk rá a citrom levét. Amikor megpuhult, hagyjuk pár percig hűlni.

  4. Állítsuk össze a salit a cukkinicsíkokból, kevés koktélparadicsomból, beleszaggatott mozzarellából és friss bazsalikomból.

  5. Fogyasszuk frissen őrölt borssal!


Elkészítési tipp

Szórjuk meg magokkal, így még jobban ropog a fogunk alatt.

Zöldséghámozóval is elkészíthetjük a cukkinit, úgy laposabb változatot kapunk.