Olajok

A 65 éves múltra visszatekintő Vénusz étolajak nem véletlenül a magyar konyhák főszereplői: segítenek, hogy vasárnap ropogós köntösben tálalhasd a rántott húst, a farsangot vidám fánkokkal édesíthesd meg, és tökéletes pácokkal dobhasd fel a grillezést. Ismerd meg termékeinket, és válassz kedvedre!

Otthoni felhasználás

Vénusz napraforgó-étolaj 1L, 2L, 3L és 5L

A Vénusz étolaj már több mint 60 éve a magyar konyha kedvence. A megbízható minőségről a hagyományos előállítás és a kíméletes fizikai finomítás gondoskodik. A Vénusz napraforgó-étolajok gyártásához szükséges magmennyiséget ellenőrzött termesztésből szerezzük be, ezért bizonyos termékeink ISCC PLUS Fenntarthatósági tanúsítvánnyal rendelkeznek*.    

Bővebben

Vénusz Immuno étolaj 1L

A Vénusz Immuno étolaj D-vitamin tartalmának köszönhetően hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, emellett a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként hozzájárul az egészséges táplálkozás kialakításához.

Bővebben

Vénusz Omega 3&6 étolaj 1L

A Vénusz Omega 3&6 finomított repce- és napraforgó-étolaj megfelelő arányú keveréke, amely természetes Omega-3 (alfa-linolénsav; ALA) és Omega-6 (linolsav; LA) zsírsavat tartalmaz, így hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához*.

Bővebben

Vénusz Sütőolaj 1L

A Vénusz Sütőolajban antioxidáns tartalmának köszönhetően akár 10-szer is lehet sütni anélkül, hogy le kellene cserélni az olajat. A Vénusz Sütőolajat kifejezetten bő olajban sütéshez, rántott ételek készítéséhez ajánljuk.   

Bővebben

Vénusz Sütőolaj 2L

Egyedi összetételének köszönhetően ízletes, ropogós, aranyló sült krumpli és rántott ételek készíthetők benne. Termékünk egy palackban ötvözi a hagyományos napraforgóolaj minden értékét és a FritoptiTM hatékonyságát.

Bővebben

Vénusz Gasztro étolaj 10L

A gasztronómiai felhasználók igényeinek megfelelve elérhetővé tettük étolajainkat nagyobb, a szektor kívánalmait figyelembe vevő kiszerelésben. Így a megszokott Vénusz minőség már praktikus, 10L-es kiszerelésben is kapható!

Bővebben

Vénusz Mester étolaj 10L

A Vénusz Mester hozzáadott habzásgátló tartalmával járul hozzá ahhoz, hogy a végeredmény csakis a szakács tehetségén múljon. Ha a Vénusz Mesterrel süt, az olaj a panírozott ételek sütése közben kevésbé habzik – így egyszerűbb lesz a sütés, és még étvágygerjesztőbb az étel.

Bővebben

Mit érdemes tudni a növényi olajokról?