Vénusz Csupacsoki süti

Ha tetszik a recept, mentsd el

Csupacsoki süti, a hűvös, hideg napok legjobb ellenszere! Szaftos, puha, csupa-csupa csoki, csupa-csupa boldogság.
Elő- és elkészítési idő

10 + 30 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 386 kcal / szelet

Allergének

Glutén

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 25 dkg Vénusz Sütőmargarin
  • 30 dkg étcsokoládé
  • 20 dkg liszt
  • 5 tojás
  • 15 dkg cukor
  • 2 tk sütőpor
  • csipet só
  • 10 dkg fehér csokoládé

Elkészítés

  1. Az étcsokit a sütőmargarinnal gőz felett összemelegítjük.
  2. A tojásokat robotgéppel fehéredésig habosítjuk a cukorral.
  3. A lisztet átszitáljuk a sütőporral, hogy csomómentes legyen.
  4. Az olvasztott margarinos csokit a felhabosított tojásokhoz adjuk, majd hozzákeverünk 5 dkg apróra vágott fehér csokit és a sütőporos lisztet és a csipet sót.
  5. Sütőpapírral bélelt 30×40 centiméteres formába öntjük a masszát, és 170 fokon 30 percig sütjük.
  6. Amikor kihűlt, a maradék fehér csokiból forgácsokat készítünk a tetejére.

Később készítenéd el a receptet? Mentsd el, és bármikor könnyedén megtalálhatod! Regisztrálj és a saját fiókodban gyűjtheted a kedvenceidet!

Elkészítési tipp

Dúsíthatjuk mindenféle aszalt gyümölccsel vagy friss gyümölccsel is.

A tésztája készülhet teljes kiőrlésű lisztből.

Ételallergia tipp

Cukor helyett használhatunk nyírfacukrot vagy más alternatív édesítőt is (stevia, stb.).

Vénusz Sütőmargarin

A hűtőből kivéve is könnyen eldolgozható

Ha tetszik a recept, mentsd el

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

543 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Vénusz Csupacsoki süti

Hozzávalók


Elkészítés

  1. Az étcsokit a sütőmargarinnal gőz felett összemelegítjük.
  2. A tojásokat robotgéppel fehéredésig habosítjuk a cukorral.
  3. A lisztet átszitáljuk a sütőporral, hogy csomómentes legyen.
  4. Az olvasztott margarinos csokit a felhabosított tojásokhoz adjuk, majd hozzákeverünk 5 dkg apróra vágott fehér csokit és a sütőporos lisztet és a csipet sót.
  5. Sütőpapírral bélelt 30×40 centiméteres formába öntjük a masszát, és 170 fokon 30 percig sütjük.
  6. Amikor kihűlt, a maradék fehér csokiból forgácsokat készítünk a tetejére.

Később készítenéd el a receptet? Mentsd el, és bármikor könnyedén megtalálhatod! Regisztrálj és a saját fiókodban gyűjtheted a kedvenceidet!


Elkészítési tipp

Dúsíthatjuk mindenféle aszalt gyümölccsel vagy friss gyümölccsel is.

A tésztája készülhet teljes kiőrlésű lisztből.

Ételallergia tipp

Cukor helyett használhatunk nyírfacukrot vagy más alternatív édesítőt is (stevia, stb.).

Vénusz tipp

A Vénusz Sütőmargarin a hűtőből kivéve is könnyen eldolgozható. Próbád ki a Vénusz Vaj-, Fahéj- vagy a Vaníliaízű Sütőmargarinjával is a receptet, mindegyik egy kis különlegességet csempész a süteménybe.