859 db recept találat. Elértél a lista aljára.
A
sztrapacska gyorsan megvan, hiszen nem kell sokat bíbelődni a tésztával, hamar
meg is fő, és szalonnán átpirítva a rámorzsolt juhtúróval elképesztően finom.
10 + 30 perc
közepes
4 fő
~947 kCal / adag
Ha nem akarunk szalonnát használni, sonkát is piríthatunk hozzá.
Készítsünk hozzá kevert salit, hogy a gyerekek zöldséget is egyenek.
Az étolaj segít, hogy főzéskor a galuskák ne tapadjanak össze.
Készíthetünk gluténmentes verziót, a gluténmentes liszt keveréket használva.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOVÁBBI RECEPTEK |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
859 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció