Olajok

A 65 éves múltra visszatekintő Vénusz étolajak nem véletlenül a magyar konyhák főszereplői: segítenek, hogy vasárnap ropogós köntösben tálalhasd a rántott húst, a farsangot vidám fánkokkal édesíthesd meg, és tökéletes pácokkal dobhasd fel a grillezést. Ismerd meg termékeinket, és válassz kedvedre!

Otthoni felhasználás

Vénusz 100% napraforgó-étolajok 1L, 2L, 5L és 10L

A Vénusz 100% napraforgó-étolajokhoz kizárólag gondosan válogatott napraforgómagokból első préseléssel kinyert olajat használunk fel, amit aztán egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk és szűrünk.

Bővebben

Vénusz 100% napraforgó-étolaj 3L

A Vénusz étolaj már több mint 65 éve a magyar konyha kedvence. Családi kiszerelésben!

Bővebben

Vénusz Omega 3&6 étolaj 1L

A Vénusz Omega 3&6 finomított repce- és első préselésű finomított napraforgó-étolaj megfelelő arányú keveréke. A termékben felhasznált első préselésű napraforgó étolajat egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítjuk és szűrjük. 

A Vénusz Omega 3&6 a benne található repceolajnak köszönhetően természetes Omega-3 és Omega-6 zsírsavat tartalmaz, így hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához*.

Bővebben

Vénusz Immuno étolaj 1L

A Vénusz Immuno étolajhoz gondosan válogatott napraforgómagokból első préseléssel kinyert olajat használunk fel, amelyet egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk. 

Az így készült étolajhoz – természetesen gazdag D-vitamin tartalmán felül – további D-vitamint adunk, így biztosítjuk a Vénusz Immuno kiemelkedő D-vitamintartalmát, amelynek köszönhetően hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a foszfor normál felszívódásához, a vér normál kalciumszintjének, továbbá az egészséges csontozat fenntartásához.  A D-vitamin ezen felül szerepet játszik a sejtosztódásban és hozzájárul az egészséges izomfunkció, valamint a normál fogazat fenntartásához is.

Bővebben

Vénusz Sütőolaj 1L, 2L

A Vénusz Sütőolaj első préselésű finomított napraforgó-étolajat és nemesített, nagy olajsavtartalmú napraforgómagból készült olajat tartalmaz, amely természetesen gazdag omega-9-ben, így kiváló hőtűrőképességgel rendelkezik. 

A termék nagy olajsavtartalmú napraforgóétolaj-tartalmának köszönhetően a vele készült sültkrumpli és rántott hús ropogós lesz.

A Vénusz Sütőolajhoz felhasznált első préselésű napraforgó étolajat egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk és szűrűnk.

Bővebben

Vénusz Gasztro étolaj 10L

A gasztronómiai felhasználók igényeinek megfelelve elérhetővé tettük étolajainkat nagyobb, a szektor kívánalmait figyelembe vevő kiszerelésben. Így a megszokott Vénusz minőség már praktikus, 10L-es kiszerelésben is kapható!

Bővebben

Vénusz Mester étolaj 10L

A Vénusz Mester hozzáadott habzásgátló tartalmával járul hozzá ahhoz, hogy a végeredmény csakis a szakács tehetségén múljon. Ha a Vénusz Mesterrel süt, az olaj a panírozott ételek sütése közben kevésbé habzik – így egyszerűbb lesz a sütés, és még étvágygerjesztőbb az étel.

Bővebben

Mit érdemes tudni a növényi olajokról?