Az új Vénusz PLUSZ almárkával valódi finomság jelenik meg a zöldségkrémek piacán, különleges ízekkel és a megszokott Vénusz minőséggel. A 4 különböző ízben elérhető Vénusz PLUSZ Zöldségkrém 100% növényi alapú termék, valamint élelmirost-forrás. Emellett mesterséges aromáktól, adalékanyagoktól és tartósítószertől mentes. Sokszínűségüknek köszönhetően szinte bármilyen szerepet be tudnak tölteni a tányéron, egyaránt ajánljuk hideg és meleg ételek készítéséhez, például kenyérre és pékárura kenve, tésztaszószként, sült húsos ételek mellé, mártogatósként zöldségekhez, ropogtatnivalókhoz, illetve szendvicsre, salátára.

Ismerd meg a zöldségkrémek ezer arcát, keresd őket a polcokon!

Zöldségkrémek

Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Grillezett padlizsánnal 180 g

Új termék

A grillezett padlizsános Vénusz PLUSZ Zöldségkrémmel a mindennapi ételek sem lesznek hétköznapiak! Ráadásul a termék 100% növényi alapú élelmirost-forrás, emellett mesterséges aromáktól, adalékanyagoktól és tartósítószertől mentes.

Bővebben

Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Szárított paradicsommal és vörös áfonyával 180 g

Új termék

Az új szárított paradicsomos és vörös áfonyás Vénusz PLUSZ Zöldségkrémmel az év bármely fogását nyári ízekbe öltöztetheted! Termékünk 100%-ban növényi alapú, emellett élelmirost-forrás, illetve mesterséges aromáktól, adalékanyagoktól és tartósítószertől is mentes.

Bővebben

Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Grillezett cukkinivel és curryvel   180 g

Új termék

A grillezett cukkinis és currys Vénusz PLUSZ Zöldségkrémmel az egzotikusabb ízek szerelmeseinek szeretnénk a kedvében járni. Termékünk amellett, hogy mentes mesterséges aromáktól, adalékanyagoktól és tartósítószertől, 100% növényi alapú és élelmirost-forrás is.

Bővebben

Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Csicseriborsóval, borssal és fekete köménnyel 180 g

Új termék

Krémünkben a csicseriborsó borssal és fekete köménnyel való különleges találkozása adja az elkészített ételek lelkét. A termék 100%-ban növényi alapú, ráadásul élelmirost-forrás is egyben, emellett mesterséges aromáktól, adalékanyagoktól és tartósítószertől mentes.

Bővebben