Margarinok

Egy mosolygós szendvics, egy mesés sütemény – a Vénusz kenő- és sütőmargarinokkal igazán különleges finomságokkal lepheted meg a családod! Legtöbb termékünk tisztán növényi alapú: nem tartalmaz tejet, tejzsírt, tejcukrot, tejfehérjét, tejport és egyéb tejszármazékot, hogy a laktózérzékenyek se maradjanak ki. Fedezd fel termékeinket, és válassz kedvedre!

Sütőmargarinok

Vénusz Sütőmargarin 250g

Laktózmentes

A Vénusz Sütőmargarin mindazt magában hordozza, amiért már 60 éve szeretjük a márkát. Sok-sok év tapasztalat, minőség és megbízhatóság a konyhában. A Vénusz Sütőmargarin a hűtőből kivéve is könnyen eldolgozható, így még gondtalanabb lehet a sütés. Ráadásul a Vénusz Sütőmargarin laktózmentes!   

Bővebben

Vénusz Vajízű Sütőmargarin 250g

Laktózmentes

A Vénusz Vajízű Sütőmargarint elsősorban sütéshez, édes vagy sós sütemények készítéséhez; valamint azoknak a családoknak ajánljuk, akik a tradicionális ízeket és a növényi alapú termékeket kedvelik. 

Bővebben

Vénusz Vaníliaízű Sütőmargarin 250g

Laktózmentes

A Vénusz Vaníliaízű Sütőmargarint első sorban azoknak ajánljuk, akik a vanília ízét,illatát és a növényi alapú termékeket kedvelik édes sütemények készítéséhez.

Bővebben

Vénusz Kenőmargarin Magvakkal 180g

Új termék Laktózmentes

A Vénusz kenőmargarinba pirított napraforgómagot, tápláló tökmagot, valamint szezám- és lenmagot kevertünk, hogy feldobjuk a hétköznapokat.

Bővebben

Vénusz Natúr 450g

Laktózmentes

Az A-, D- és E-vitaminokban gazdag Vénusz Natúr kenőmargarin páratlan receptúrájának köszönhetően kiváló szendvicsek, szendvicskrémek készítéséhez, és kiemeli a pirítós ízét. Könnyen kenhető margarin, a friss kenyér illatával. Nem hiányozhat egyetlen család asztaláról sem ez a különlegesség!

Bővebben

Vénusz Sós – Jódozott sóval 450g

Laktózmentes

A jódozott sóval készült Vénusz Sós kenőmargarint azoknak ajánljuk, akik az intenzív és a karakteres ízvilágot részesítik előnyben.

Bővebben

Vénusz Valódi Vajjal 400g

Vajat tartalmaz

A Vénusz Valódi Vajjal (7%) kenőmargarinban a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz Valódi Vajjal már közvetlenül a hűtőből kivéve is könnyen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek.

Bővebben

Vénusz Valódi Vajjal – Falatnyi Sóval 400g

Vajat tartalmaz

A Vénusz Valódi Vajjal (7%) Falatnyi Sóval (1%) termékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül.

Bővebben

Vénusz Omega 3&6 kenőmargarin 400g

Laktózmentes

A Vénusz az Omega 3&6 zsírsavakkal dúsított kenőmargarinnal járul hozzá a szervezet számára esszenciális zsírsavak változatos étrendbe történő beépítéséhez. 

Bővebben

Vénusz Immuno kenőmargarin 400g

Laktózmentes

A Vénusz Immuno kenőmargarin D-vitamin tartalmának köszönhetően rendszeres és változatos étrend részeként hozzájárul a csontok és fogak egészségéhez.

Bővebben

Vénusz Omega DHA kenőmargarin 400g

Laktózmentes

Ellenőrzött termesztésből származó tengeri algából nyert olajjal készül, amely a DHA és EPA közvetlen és természetes forrása. A DHA hozzájárul a normál agyműködés és látás fenntartásához. Továbbá a DHA és az EPA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.

Bővebben

Vénusz Multivitamin 450g

Laktózmentes

Három adag (30g) Vénusz Multivitamin kenőmargarin fogyasztása fedezi a felnőttek számára ajánlott napi B1-(tiamin), B2-(riboflavin), B6-, B9- (folsav), B12, D- és E-vitamin-szükséglet 45%-át és az A-vitamin-szükséglet 38%-át. 

Bővebben

Vénusz Élelmirost-forrás 450g

Laktózmentes

A Vénusz Élelmirost-forrás kenőmargarin alacsony zsírtartalmú, és hozzáadott 3,1% élelmi rosttartalmával hozzájárulhat a megfelelő emésztéshez. A hozzáadott élelmi rost segíti a normál bélműködést*. Kiváló kiegészítője egy egészséges és finom reggelinek, tízórainak vagy uzsonnának, akár egyedül, akár az egész családdal fogyasztjuk.    

Bővebben

Vénusz Sós Light 450g

Laktózmentes

A Vénusz Sós margarint elsősorban kenyér kenésére, illetve szendvicskészítéshez ajánljuk; valamint azoknak a családoknak, akik a karakteresebb ízvilágot kedvelik, amiről az 1,6% sótartalom gondoskodik.

Bővebben

Vénusz Vajízű Light 450g

Laktózmentes

A Vénusz Vajízű Light margarint elsősorban kenyér kenésére, illetve szendvicskészítéshez ajánljuk; valamint azoknak a családoknak, akik a tradicionális ízeket kedvelik.

Bővebben

Kenj egy szelet mosolyt!

Amit a margarinról dióhéjban tudni érdemes