A növényi ízek szakértőjeként fontosnak tartjuk, hogy a Vénusz sütő- és kenőmargarinok széles választékában mindenki megtalálja a számára megfelelő változatot. Akár egy finom szendvicset, akár egy jól bevált süteményt, vagy épp egy különleges finomságot készítesz, a Vénusz margarinokra mindig számíthatsz!

Legtöbb termékünk tisztán növényi alapú, azaz nem tartalmaz tejet, tejzsírt, tejcukrot, tejfehérjét, tejport és egyéb tejszármazékot. Fontosnak tartjuk környezetünk védelmét, így a 450 g kiszerelésű Vénusz kenőmargarin csomagolásának műanyag csészéje 94%-ban újrahasznosított műanyagból készül, ráadásul a csészéről leválasztható papírbevonat és a megtisztított csésze szelektíven gyűjthető!

Fedezd fel termékeinket, keresd őket a boltok polcain!

Sütőmargarinok

Vénusz Natúr Sütőmargarin 250 g

A Vénusz margarinokhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Bővebben

A Vénusz Sütőmargarin mindazt magában hordozza, amiért már több mint 70 éve szeretjük a márkát. Sok-sok év tapasztalat, minőség és megbízhatóság a konyhában. A Vénusz Sütőmargarin a hűtőből kivéve is könnyen eldolgozható, így még gondtalanabb lehet a sütés.

A Vénusz Sütőmargarinok tisztán növényi alapúak, mert növényi zsírok felhasználásával készülnek, és állati zsiradékot, pl. tejzsírt, tejet vagy egyéb tejszármazékot nem tartalmaznak.

Tárolás Felhasználási és tárolási javaslat

Elsősorban sütéshez, édes és sós sütemények készítéséhez ajánljuk. Hűtve tárolandó! Javasolt tárolási hőmérséklet 4-10 °C.

Összetevők Összetevők

növényi olajok és zsírok (pálma, repce, kókusz), víz, emulgeálószerek (lecitinek, zsírsavak mono- és digliceridjei), só (0,4%), tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma, színezék (karotinok). Zsírtartalom: 70%.

Naptár Minőségét megőrzi

180 nap

Vénusz Vajízű Sütőmargarin 250 g

A Vénusz margarinokhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk. 

Bővebben

A Vénusz Vajízű Sütőmargarint elsősorban sütéshez, édes vagy sós sütemények készítéséhez, valamint azoknak a családoknak ajánljuk, akik a tradicionális ízeket és a növényi alapú termékeket kedvelik.

A Vénusz Sütőmargarinok tisztán növényi alapúak, mert növényi zsírok felhasználásával készülnek, és állati zsiradékot, pl. tejzsírt, tejet vagy egyéb tejszármazékot nem tartalmaznak.

Tárolás Felhasználási és tárolási javaslat

A Vénusz Vajízű Sütőmargarint elsősorban süteményekhez, illetve krémekhez ajánljuk. Hűtve tárolandó! Javasolt tárolási hőmérséklet 4-10 °C.

Összetevők Összetevők

növényi olajok és zsírok (pálma, repce, kókusz), víz, emulgeálószerek (lecitinek, zsírsavak mono- és digliceridjei), só (0,4%), tartósítószer (kálium-szorbát), vaj aroma, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), színezék (karotinok). Zsírtartalom: 70%.

Naptár Minőségét megőrzi

180 nap

Vénusz Vaníliaízű Sütőmargarin 250 g

A Vénusz margarinokhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk. 

Bővebben

A Vénusz Vaníliaízű Sütőmargarint elsősorban azoknak ajánljuk, akik a vanília ízét, illatát és a növényi alapú termékeket kedvelik édes sütemények készítéséhez. Különleges vaníliaízével ritka termék a piacon.

A Vénusz Sütőmargarinok tisztán növényi alapúak, mert növényi zsírok felhasználásával készülnek, és állati zsiradékot, pl. tejzsírt, tejet vagy egyéb tejszármazékot nem tartalmaznak.

Tárolás Felhasználási és tárolási javaslat

A Vénusz Vaníliaízű sütőmargarint elsősorban süteményekhez, illetve krémekhez ajánljuk. Hűtve tárolandó! Javasolt tárolási hőmérséklet 4-10 °C.

Összetevők Összetevők

növényi olajok és zsírok (pálma, repce, kókusz), víz, emulgeálószerek (lecitinek, zsírsavak mono- és digliceridjei), só (0,4%), tartósítószer (kálium-szorbát), vanília aroma, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), színezék (karotinok). Zsírtartalom: 70%.

Naptár Minőségét megőrzi

180 nap

Vénusz+ Zabos 450 g

60% zsírtartalmú kenőmargarin.

A Vénusz+ Zabos kenőmargarinban a zab selymes íze és a növényi olajok lágy keveréke találkozik. Tisztán növényi alapú, nem tartalmaz állati eredetű zsírt vagy bármilyen tejszármazékot, ezért laktózérzékenyek és tejfehérje-érzékenyek is bátran fogyaszthatják. A termék tartósítószer-mentes és vegánbarát.

Bővebben

A Vénusz+ Zabos kenőmargarin tökéletes szendvicsalap lehet azoknak, akik egy izgalmas és krémesen lágy ízvilágra vágynak, de azoknak is, akik szeretnék feldobni a hétköznapi szendvicseket és zöldségkrémeket egy kis újdonsággal.

A Vénusz+ Zabos kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

A Vénusz kenőmargarinok műanyag csészéje 94%-ban újrahasznosított műanyagból készül. A leválasztott papírbevonat és a megtisztított műanyag csésze szelektíven gyűjthető.

Tárolás Felhasználási és tárolási javaslat

Kiváló bármilyen zöldségkrémbe, de könnyedén feldob egy átlagos szendvicset is! 

Fogyassza az egészséges életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Hűtve tárolandó! Javasolt tárolási hőmérséklet 4-10 °C.

Összetevők Összetevők

növényi olajok és zsírok (40% repce, pálma, kókusz), víz, zab összetevő 2% (zab - 1,3%, víz, napraforgó étolaj), emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei), só (0,3%), természetes aromák, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), vitaminok (A, D2), színezék (karotinok)

Naptár Minőségét megőrzi

180 nap

Vénusz+ Valódi Vajas 450 g

Valódi vajat tartalmaz

Margarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 60% (növényi olajok és zsírok: 54%, tejzsír: 6%).

A Vénusz+ Valódi Vajas keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.

Bővebben

A Vénusz kenőmargarinok műanyag csészéje 94%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Válaszd le a papírbevonatot a megtisztított műanyag csészéről, és így, szelektíven dobd ki őket!

Tárolás Felhasználási és tárolási javaslat

Kenyérre kenve, illetve szendvicskészítéshez ajánljuk. Tökéletes kiegészítője egy egészséges és finom reggelinek, tízórainak vagy uzsonnának. Minden típusú kenyérféléhez ajánljuk, akár fehér kenyéren vagy pászkával fogyasztva is tökéletes.

Fogyassza az egészséges életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Hűtve tárolandó!  Javasolt tárolási hőmérséklet 4-10 °C.

Összetevők Összetevők

növényi olajok és zsírok (32% repce, pálma, kókusz), víz, vaj (6,9%), teljes tejpor (1,5%), emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitinek), só (0,5%), tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aromák, színezék (karotinok).

Naptár Minőségét megőrzi

180 nap

Vénusz+ Valódi Vajas, Sós 450 g

Valódi vajat tartalmaz

Margarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 55% (növényi olajok és zsírok: 49,5%, tejzsír: 5,5%)

A Vénusz+ Valódi Vajas, Sós keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas, Sós már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.

Bővebben

A Vénusz kenőmargarinok műanyag csészéje 94%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Válaszd le a papírbevonatot a megtisztított műanyag csészéről, és így, szelektíven dobd ki őket!

Tárolás Felhasználási és tárolási javaslat

Kenyérre kenve, illetve szendvicskészítéshez ajánljuk. Tökéletes kiegészítője egy egészséges és finom reggelinek, tízórainak vagy uzsonnának. Minden típusú kenyérféléhez ajánljuk, akár fehér kenyéren vagy pászkával fogyasztva is tökéletes.

Fogyassza az egészséges életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Hűtve tárolandó! Javasolt tárolási hőmérséklet 4-10 °C.

Összetevők Összetevők

Növényi olajok és zsírok (29% repce, pálma, kókusz), víz, vaj (6,6%), só (0,8%), emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei), teljes tejpor (0,5%), tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aromák, színezék (karotinok).

Naptár Minőségét megőrzi

180 nap

Vénusz+ Magvas 180 g

50% zsírtartalmú kenőmargarin.

A Vénusz+ Magvas kenőmargarinba pirított napraforgómagot, tápláló tökmagot, valamint szezám- és lenmagot kevertünk, hogy feldobjuk a hétköznapokat.

A Vénusz+ Magvas kenőmargarin omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakban gazdag, amelyek beviteléhez a termék fogyasztása a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként járul hozzá.

Bővebben

Tárolás Felhasználási és tárolási javaslat

Kenyérre kenve, illetve szendvicskészítéshez ajánljuk. Tökéletes kiegészítője egy egészséges és finom reggelinek, tízórainak vagy uzsonnának. Minden típusú kenyérféléhez ajánljuk, akár fehér kenyéren vagy pászkával fogyasztva is tökéletes. A frissesség megőrzése érdekében a terméket felbontás után 2 héten belül fogyassza el!

Fogyassza az egészséges életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Hűtve tárolandó! Javasolt tárolási hőmérséklet: 4-10°C

Összetevők Összetevők

Víz, repceolaj, növényi zsírok (pálma, kókusz), 10% magkeverék (4% pirított napraforgómag, 2,7% tökmag, 1,9 % szezámmag, 1,4% lenmag), só (0,72%), emulgeálószerek (zsírsavak mono- es digliceridjei), tartósítószer (kálium-szorbát), borskivonat, aromák, vitaminok (A, D), színezék (karotinok). Nyomokban mogyorót és dióféléket (dió, mandula, mogyoró) tartalmazhat.

Naptár Minőségét megőrzi

126 nap

Vénusz Natúr 450 g

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60%

A Vénusz Natúr kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Bővebben

A Vénusz kenőmargarinok műanyag csészéje 94%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Válaszd le a papírbevonatot a megtisztított műanyag csészéről, és így, szelektíven dobd ki őket!

Tárolás Felhasználási és tárolási javaslat

Kenyérre kenve, illetve szendvicskészítéshez ajánljuk. 

Fogyassza az egészséges életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Hűtve tárolandó! Javasolt tárolási hőmérséklet 4-10 °C.

Összetevők Összetevők

Növényi olajok és zsírok (37% repce, pálma, kókusz), víz, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitinek), só (0,3%), aromák, tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), színezék (karotinok).

Naptár Minőségét megőrzi

120 nap

Vénusz Jódozott Sós 450 g

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60%

A jódozott sóval készült Vénusz Jódozott Sós kenőmargarint azoknak ajánljuk, akik az intenzív és a karakteres ízvilágot részesítik előnyben.

A Vénusz Jódozott Só margarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Bővebben

A Vénusz kenőmargarinok műanyag csészéje 94%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Válaszd le a papírbevonatot a megtisztított műanyag csészéről, és így, szelektíven dobd ki őket!

Tárolás Felhasználási és tárolási javaslat

Kenyérre kenve, illetve szendvicskészítéshez ajánljuk. 

Fogyassza az egészséges életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Hűtve tárolandó! Javasolt tárolási hőmérséklet 4-10 °C.

Összetevők Összetevők

Növényi olajok és zsírok (37% repce, pálma, kókusz), víz, jódozott só (1,2%), emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitinek), aromák, tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), színezék (karotinok).

Naptár Minőségét megőrzi

150 nap

Vénusz Omega 450 g

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60%

A Vénusz Omega kenőmargarin az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak megfelelő arányával járul hozzá a szervezet számára esszenciális zsírsavak változatos étrendbe történő beépítéséhez. 

A Vénusz Omega margarinoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Bővebben

A Vénusz kenőmargarinok műanyag csészéje 94%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Válaszd le a papírbevonatot a megtisztított műanyag csészéről, és így, szelektíven dobd ki őket!

Tárolás Felhasználási és tárolási javaslat

Kenyérre kenve, illetve szendvicskészítéshez ajánljuk, kiegészítője egy egészséges és finom reggelinek, tízórainak vagy uzsonnának.

Fogyassza az egészséges életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Hűtve tárolandó! Javasolt tárolási hőmérséklet 4-10 °C.

Összetevők Összetevők

Növényi olajok és zsírok (39% repce, pálma, kókusz), víz, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitinek), só (0,3%), aromák, tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), színezék (karotinok).

Naptár Minőségét megőrzi

150 nap

Vénusz Light Vajízű 450 g

32% zsírtartalmú margarin.

A Vénusz Light Vajízű margarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Bővebben

A Vénusz kenőmargarinok műanyag csészéje 94%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Válaszd le a papírbevonatot a megtisztított műanyag csészéről, és így, szelektíven dobd ki őket!

Tárolás Felhasználási és tárolási javaslat

Kenyérre kenve, illetve szendvicskészítéshez ajánljuk, kiegészítője egy egészséges és finom reggelinek, tízórainak vagy uzsonnának.

Fogyassza az egészséges életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Hűtve tárolandó! Javasolt tárolási hőmérséklet 4-10 °C.

Összetevők Összetevők

Víz, növényi olajok és zsírok (22% repce, pálma, kókusz), emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, poliglicerin-poliricinoleát), só (0,6 %), tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), vaj aroma, antioxidáns (kálciumdinátrium EDTA), színezék (karotinok).

Naptár Minőségét megőrzi

150 nap

Vénusz Light Sós 450 g

32% zsírtartalmú margarin.

A Vénusz Light Sós margarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Bővebben

A Vénusz kenőmargarinok műanyag csészéje 94%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Válaszd le a papírbevonatot a megtisztított műanyag csészéről, és így, szelektíven dobd ki őket!

Tárolás Felhasználási és tárolási javaslat

Kenyérre kenve, illetve szendvicskészítéshez ajánljuk, kiegészítője egy egészséges és finom reggelinek, tízórainak vagy uzsonnának.

Fogyassza az egészséges életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Hűtve tárolandó! Javasolt tárolási hőmérséklet 4-10 °C.

Összetevők Összetevők

Víz, növényi olajok és zsírok (22% repce, pálma, kókusz), só (1,6%), emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, poliglicerin-poliricinoleát), tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma, antioxidáns (kálciumdinátrium EDTA), színezék (karotinok).

Naptár Minőségét megőrzi

150 nap

Vénusz Light Multivitamin 450 g

Félzsíros margarin. Zsírtartalom: 40%

A Vénusz Light Multivitamin margarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Három adag (30 g) Vénusz Light Multivitamin kenőmargarin fogyasztása fedezi a felnőttek számára ajánlott napi B1-(tiamin), B2-(riboflavin), B6-, B9- (folsav), B12, D- és E-vitamin-szükséglet 45%-át és az A-vitamin-szükséglet 38%-át. 

Bővebben
  • Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.
  • A tiamin (B1-vitamin) hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.
  • A riboflavin (B2-vitamin) hozzájárul a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához.
  • A B6-vitamin részt vesz a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében.
  • A folát (folsav; B9-vitamin) hozzájárul a normál vérképződéshez, és a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében.
  • A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához. A vénusz Light Multivitaminban vegán eredetű D2 vitamint használunk.
  • Az E-vitamin (tokoferolok) hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, mert gátolja a sejtekben végbemenő káros oxidációs folyamatokat.

A Vénusz kenőmargarinok műanyag csészéje 94%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Válaszd le a papírbevonatot a megtisztított műanyag csészéről, és így, szelektíven dobd ki őket!

Tárolás Felhasználási és tárolási javaslat

Kenyérre kenve, illetve szendvicskészítéshez ajánljuk, kiegészítője egy egészséges és finom reggelinek, tízórainak vagy uzsonnának.

Fogyassza az egészséges életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Hűtve tárolandó! Javasolt tárolási hőmérséklet 4-10 °C.

Összetevők Összetevők

Víz, növényi olajok és zsírok (26% repce, pálma, kókusz), emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, poliglicerin-poliricinoleát), só (0,5%), aroma, tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), vitaminok (A, D, E, tiamin, riboflavin, B6, folsav, B12), színezék (karotinok).

Naptár Minőségét megőrzi

150 nap

Vénusz margarinok: növényi ízek széles választékban

Ismerd meg, hogyan készülnek!

A margarinok

Vízcsepp

A margarinok a vajhoz hasonlóan úgynevezett „víz az olajban” típusú emulziók. Az olajhoz szilárd zsírokat, emulgeálószereket, szorbinsavat, aromákat, vitaminokat és színezékanyagokat kevernek, míg a vízhez citromsavat, sót, és tejszármazékot is adhatnak. Ezután következik a vizes és az olajos fázis összekeverése. Az összekevert anyagot pasztörizálják, majd lehűtve csomagolják.

Zsiradék fajta

Mivel az előállítás igen hasonló, a vaj és a margarinok közti különbség elsősorban a felhasznált zsiradék fajtájától függ. Ha kizárólag állati tejzsír felhasználásával készül a keverék, abból vaj lesz, ha pedig növényi zsírokat és olajokat használnak fel az előállítás során, akkor margarinról beszélünk.

Zsírtartalom

A margarinok zsírtartalma 20%-tól egészen 90%-ig terjedhet.

A Vénusz margarinok:

  • első préselésű repceolajból, trópusi növényi zsírokból (pálma, kókusz), illetve ivóvízből készülnek

  • természetes módon E-vitamint tartalmaznak

  • A- és D-vitaminnal dúsítottak

  • magas telítetlenzsírsav-tartalmúak — esszenciális omega-zsírsavakat tartalmaznak

Hogyan készítjük a margarinokat?

Ezen a folyamatábrán megmutatjuk a lépéseket.

Így készül a margarin

Élettani hatások

A mai margarinok a változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az egészséges életmód részeként fogyasztva:

Csepp

Hozzájárulhatnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához

Csepp

Hozzájárulhatnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához

Csepp

Hozzájárulhatnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához

A repceolajban természetesen megtalálható omega-3 zsírsav lehetséges élettani hatása1

Szív
  • hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához

  • védi az érfalakat az érelmeszesedéstől

  • így csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát

Szem
  • hozzájárul a szemszárazság és a szemfenéki elmeszesedés elleni védelemhez

  • a sejtmembrán alkotójaként hozzájárul a hámsejtek, így például a szem egészségéhez

Agy
  • pozitívan befolyásolhatja az idegsejtek működését, például csökkentheti a depresszió kialakulásának kockázatát

  • csökkentheti a demencia és az Alzheimer-kór kialakulásának esélyét

  • gyermekeknél hozzájárul a kognitív funkciók normál fejlődéséhez

Jó választás ételérzékenység esetén

A margarinok márkától, illetve változattól függően glutén-, laktóz- és szójamentesek is lehetnek.2

Glutén és laktózmentes és vegán

Így bizonyos margarinokat laktóz-, és gluténérzékenyek, illetve vegetáriánusok is fogyaszthatnak. A vegán étrendbe azonban csak kevés termék illeszthető be, mert a legtöbb margarint D-vitaminnal is dúsítják, ami állati eredete3 miatt nem vegán.

Gyors és egyszerű felhasználás

Gyors és egyszerű felhasználás

A Vénusz margarinok felhasználhatósága rendkívül egyszerű, hiszen akár a hűtőből kivéve egyből könnyen, hidegen is eldolgozhatóak, illetve azonnal kenhetőek.

A Vénusz széles margarinválasztékából mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb variációt, akár sütemény-, akár szendvicskészítés esetére.

Sütőmargarin

Sütőmargarin

Sós és édes süteményekhez
Torták, krémek készítéséhez
Zöldségek finomra párolásához
Sütőmargarin kiszerelés 250 g, 500 g

Kiszerelés: 250 g, 500 g

Sütőmargarin natúr

Vénusz Natúr

Sütőmargarin natúr

Vénusz Natúr

Sütőmargarin Vaníliaízű

Vénusz Vaníliaízű

Sütőmargarin Vaníliaízű

Vénusz Vajízű

Kenőmargarin

Kenőmargarin

Szendvicskenéshez
Krémek, mártások készítéséhez
Zöldségek finomra párolásához
Kenőmargarin kiszerelés 180 g, 450 g

Kiszerelés: 250 g, 500 g

Kenőmargarin zabos

Vénusz+ Zabos

Kenőmargarin valódi vajas

Vénusz+ Valódi Vajas

Kenőmargarin valódi vajas, sós

Vénusz+ Valódi Vajas, Sós

Kenőmargarin magvas

Vénusz+ Magvas

Kenőmargarin natúr

Vénusz Natúr

Kenőmargarin jódozott sós

Vénusz Jódozott Sós

Kenőmargarin omega

Vénusz Omega

Kenőmargarin light vajízű

Vénusz Light Vajízű

Kenőmargarin light sós

Vénusz Light Sós

Kenőmargarin light multivitamin

Vénusz Light Multivitamin

A hatás eléréséhez szükséges mennyiségekről és további információkról tájékozódjon a venusz.hu/termekek/margarin oldalon.

A vajat tartalmazó termékek kivételével mindegyik variáns laktózmentes.


1 A kedvező hatás 2 g alfa-linolénsav (ALA), és 250 mg dokozahexaénsav (DHA), illetve 2 g eikozapentaénsav (EPA) és DHA napi bevitelével érhető el. Az étrend-kiegészítésként fogyasztott EPA és DHA együttes napi mennyisége az 5 g-ot ne haladja meg.

2 A pontos összetevőkről a termékcímke ad tájékoztatást.

3 A D-vitamint első sorban a friss gyapjúból nyert lanolinból vonják ki. D-vitamint bizonyos mikroalgák, zuzmók, gombák és magasabb rendű növények is termelnek, azonban ez nagyrészt még kutatás tárgyát képezi, illetve a létező készítmények az élelmiszeripar számára gazdaságosan egyelőre nem érhetők el.