Margarinok

Egy mosolygós szendvics, egy mesés sütemény – a Vénusz kenő- és sütőmargarinokkal igazán különleges finomságokkal lepheted meg a családod! Legtöbb termékünk tisztán növényi alapú: nem tartalmaz tejet, tejzsírt, tejcukrot, tejfehérjét, tejport és egyéb tejszármazékot.

A 450 g kiszerelésű Vénusz kenőmargarinok műanyag csészéje 94%-ban újrahasznosított műanyagból készül, így az üres és megtisztított csészéket szelektíven dobhatod ki.

Fedezd fel termékeinket, keresd őket a boltok polcain!

Tovább

Olajok

A lassan 70 éves múltra visszatekintő Vénusz étolajok nem véletlenül a magyar konyhák főszereplői: segítenek, hogy ropogós köntösben tálalhasd az ezredjére is ugyanolyan odaadással sütött rántott húst, vagy életed első, gondos odafigyeléssel elkészített tükörtojását. Nálunk, a Vénusznál minden első préselés ugyanolyan fontos, mint számodra az elkészített étel: a legfontosabb.

Ismerd meg termékeinket, amelyeket sütéshez, főzéshez, grillezéshez és salátaöntetekhez, pácokhoz, mártásokhoz is ajánlunk. Válassz kedvedre olajat a család régi és új kedvenc fogásaihoz!

Tovább

Zöldségkrémek

A Vénusz PLUSZ almárkával valódi finomság jelenik meg a zöldségkrémek piacán, különleges ízekkel és a megszokott Vénusz minőséggel. A 4 különböző ízben elérhető Vénusz PLUSZ Zöldségkrém 100% növényi alapú termék, valamint élelmirost-forrás. Emellett mesterséges aromáktól, adalékanyagoktól és tartósítószertől mentes. Sokszínűségüknek köszönhetően szinte bármilyen szerepet be tudnak tölteni a tányéron, egyaránt ajánljuk hideg és meleg ételek készítéséhez, például kenyérre és pékárura kenve, tésztaszószként, sült húsos ételek mellé, mártogatósként zöldségekhez, ropogtatnivalókhoz, illetve szendvicsre, salátára.

Ismerd meg a zöldségkrémek ezer arcát, keresd őket a polcokon!

Tovább