„Mindent nyársra húzunk” Csirkesaslik zöldségekkel

A saslik a piknik és a nyári grillezések elmaradhatatlan kelléke. Jól csomagolható, változatos idényzöldségekből készíthető.

Elő- és elkészítési idő

15 + 35 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~346 kCal / adag

Hozzávalók

  • 80 dkg csirkemellfilé
  • 3 ek grillfűszerkeverék
  • 3 hagyma
  • 4 paprika
  • 2 salátacukkini
  • 4 paradicsom
  • 5 ek Vénusz Omega 3&6

Elkészítés

  1. A nyársakat 20-30 percre hideg vízbe áztatjuk.
  2. A zöldségeket megmossuk és felkockázzuk, a csirkemellet szintén felkockázzuk.
  3. Váltakozva a nyársakra húzzuk a zöldségeket és a húskockákat, olajjal körbekenjük a nyársakat.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsin vagy grillserpenyőben pirosra sütjük.


Elkészítési tipp

A nyársra húzhatunk bacont is.

Padlizsánt is húzhatunk a nyársokra.

Készíthetünk grillzöldségeket is hozzá: ehhez a használjunk Vénusz étolajat, mellyel a feldarabolt zöldségeket összeforgatjuk, majd kisütjük. Sóval, borssal fűszerezzük.

Vénusz Omega 3&6

A Vénusz Omega 3&6 finomított repce- és első préselésű finomított napraforgó-étolaj megfelelő arányú keveréke. A termékben felhasznált első préselésű napraforgó étolajat egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítjuk és szűrjük.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

717 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Mindent nyársra húzunk” Csirkesaslik zöldségekkel

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A nyársakat 20-30 percre hideg vízbe áztatjuk.
  2. A zöldségeket megmossuk és felkockázzuk, a csirkemellet szintén felkockázzuk.
  3. Váltakozva a nyársakra húzzuk a zöldségeket és a húskockákat, olajjal körbekenjük a nyársakat.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsin vagy grillserpenyőben pirosra sütjük.



Elkészítési tipp

A nyársra húzhatunk bacont is.

Padlizsánt is húzhatunk a nyársokra.

Készíthetünk grillzöldségeket is hozzá: ehhez a használjunk Vénusz étolajat, mellyel a feldarabolt zöldségeket összeforgatjuk, majd kisütjük. Sóval, borssal fűszerezzük.

Vénusz tipp

A Vénusz Omega 3&6-nak köszönhetően gondoskodhatunk szervezetünk koleszterinjének szintentartásáról.