„Sajnálom, hogy kikapott a csapat!” Csokis brownie

Ha kikap a csapat, a férfiak szomorúak és csalódottak. Ilyenkor nem árt ha akad egy kis vigasztaló kényeztetés otthon. Ez a csokis brownie pont erre jó: Folyós, krémes és bárkit bármikor felvidít.

Elő- és elkészítési idő

10 + 30 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

16 szelet

Kalória

~4960 kCal/tepsi

Allergének

Diófélék

Glutén

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 200 g Vénusz Sütőmargarin
  • 250 g étcsoki
  • 3 tojás
  • 200 g cukor
  • 1 rúd vanília kikapart belseje
  • 125 g liszt
  • csipet só
  • 150 gr mandula

Elkészítés

  1. Vízgőz fölött olvasszuk meg a margarint, és a darabokra tört csoki kétharmadát.
  2. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
  3. Verjük fehéredésig a tojásokat a cukorral, és a vaníliarúd kikapart belsejével. Adjuk hozzá az olvasztott margarinos csokit, majd a lisztet és a csipet sót is. Vágjuk apró darabokra a maradék csokit és a mandulát, keverjük ezt is a krémbe.
  4. Öntsük sütőpapírral bélelt tepsibe, és süssük készre 15 perc alatt.


Elkészítési tipp

Mandula helyett használhatunk kesudiót, mogyorót is akár.

Ne süssük túl a browniet: akkor jó, ha még kicsit folyós a közepe, de a tetején már roppanós kéreg képződött.

Vénusz Natúr Sütőmargarin

A Vénusz margarinokhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

716 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Sajnálom, hogy kikapott a csapat!” Csokis brownie

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vízgőz fölött olvasszuk meg a margarint, és a darabokra tört csoki kétharmadát.
  2. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
  3. Verjük fehéredésig a tojásokat a cukorral, és a vaníliarúd kikapart belsejével. Adjuk hozzá az olvasztott margarinos csokit, majd a lisztet és a csipet sót is. Vágjuk apró darabokra a maradék csokit és a mandulát, keverjük ezt is a krémbe.
  4. Öntsük sütőpapírral bélelt tepsibe, és süssük készre 15 perc alatt.



Elkészítési tipp

Mandula helyett használhatunk kesudiót, mogyorót is akár.

Ne süssük túl a browniet: akkor jó, ha még kicsit folyós a közepe, de a tetején már roppanós kéreg képződött.

Vénusz tipp

Használjunk Vénusz Vajízű Sütőmargarint, és még ízesebb lesz a brownie!