Az angol csapat kedvence - Welsh Rarebit sajtos melegszendvics

Egy melegszendvics, amelyen csodásan olvad a sajt, és minden hozzávalója ott figyelhet egy meccsnéző család hűtőjében. Gyors megoldás lehet, akkor is ha nem az angoloknak szurkol a családfő a nappaliban.

Elő- és elkészítési idő

10 + 20 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~530 kCal/adag

Allergének

Glutén

Mustár

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra. Ha van grillfokozatunk, kapcsoljuk be azt is!
  2. Teflonserpenyőben olvasszuk fel a margarint.
  3. Adjuk hozzá a lisztet, keverjük csomómentesre, és pirítsuk, amíg egy kis színt kap. Öntsük rá a kicsit előmelegített sört, közben kavargassuk, ne csomósodjon be. Adjuk hozzá a mustárt, a lereszelt sajtot, és folyamatosan keverve főzzük 5-6 percig, amíg szép sűrű szószt kapunk. Sózzuk ízlés szerint.
  4. Halmozzuk a szószt a kenyérszeletekre, majd dobjuk be a sütőbe, és 15 perc alatt süssük aranybarnára. Tálaljuk forrón!


Elkészítési tipp

Ha akad otthon, locsoljuk meg egy kevés worchestershire szósszal a kész szendvicset!

Ha szeretjük a csípősebb ízeket, keverjünk a mártáshoz apróra vágott chilit, vagy őrölt cayenne borsot!

Vénusz+ Valódi Vajas

Margarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 60% (növényi olajok és zsírok: 54%, tejzsír: 6%). A Vénusz+ Valódi Vajas keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

742 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Az angol csapat kedvence - Welsh Rarebit sajtos melegszendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra. Ha van grillfokozatunk, kapcsoljuk be azt is!
  2. Teflonserpenyőben olvasszuk fel a margarint.
  3. Adjuk hozzá a lisztet, keverjük csomómentesre, és pirítsuk, amíg egy kis színt kap. Öntsük rá a kicsit előmelegített sört, közben kavargassuk, ne csomósodjon be. Adjuk hozzá a mustárt, a lereszelt sajtot, és folyamatosan keverve főzzük 5-6 percig, amíg szép sűrű szószt kapunk. Sózzuk ízlés szerint.
  4. Halmozzuk a szószt a kenyérszeletekre, majd dobjuk be a sütőbe, és 15 perc alatt süssük aranybarnára. Tálaljuk forrón!



Elkészítési tipp

Ha akad otthon, locsoljuk meg egy kevés worchestershire szósszal a kész szendvicset!

Ha szeretjük a csípősebb ízeket, keverjünk a mártáshoz apróra vágott chilit, vagy őrölt cayenne borsot!

Vénusz tipp

Használjunk Vénusz Vajvarázslatot a szendvicsekhez, és még teltebb vajas ízt kapunk!