867 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Liguriában nemzeti eledel ez a csicseriborsó lisztből készült lepény, ami ellentétben a mi lángosunkkal, egy könnyű étel. Megéri kivárni, amíg néhány órán át pihen a tésztája, mert elképesztően finom, ráadásul gluténérzékenyek is bátran fogyaszthatják.
4 óra + 15 perc
egyszerű
4 főre
~390 kCal / adag
Ne ijedjünk meg a tészta hígságától: mire kisül a sütőben, szuper ropogós lesz a teteje és az alja is, míg középen lágy és krémes.
Hagyhatjuk akár egész éjszakára is a bekevert tésztát, a minimális idő amíg pihen legyen 4 óra.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOVÁBBI RECEPTEK |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
867 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció