„Ebből egy falat sem marad” Virslis kiflik

Utazás közben a legpraktikusabbak azok az ételek, amiket egy falatra be lehet kapni. Készüljünk fel, készítsünk belőle sokat, mivel igen kelendő lesz!

Elő- és elkészítési idő

5 + 30 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~ 396 kcal/kifli

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 2 rúd leveles tészta
  • 1 cs fűszeres sajtkrém  
  • 2 cs koktélvirsli

Elkészítés

  1. A leveles tésztát kitekerjük és vékonyan megkenjük a sajtkrémmel.
  2. A virslinél keskenyebb csíkokat vágunk a tésztából és feltekerjük a virsliket.
  3. Tetejét tojással lekenjük és 180 fokos sütőben 15 perc alatt megsütjük.


Elkészítési tipp

A virsliket betekerhetjük baconbe is és úgy tekerjük fel, így kalóriadúsabb.

Kipróbálhatjuk paprikás sajtkrémmel is, úgy még komplexebb ízű lesz.

A leveles tészta helyett használhatunk pizzatésztát is, ha több időnk van utazás előtt.

Vénusz 100% napraforgó-étolaj

A Vénusz 100% napraforgó-étolajokhoz kizárólag gondosan válogatott napraforgómagokból első préseléssel kinyert olajat használunk fel, amit aztán egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk és szűrünk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

712 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Ebből egy falat sem marad” Virslis kiflik

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A leveles tésztát kitekerjük és vékonyan megkenjük a sajtkrémmel.
  2. A virslinél keskenyebb csíkokat vágunk a tésztából és feltekerjük a virsliket.
  3. Tetejét tojással lekenjük és 180 fokos sütőben 15 perc alatt megsütjük.



Elkészítési tipp

A virsliket betekerhetjük baconbe is és úgy tekerjük fel, így kalóriadúsabb.

Kipróbálhatjuk paprikás sajtkrémmel is, úgy még komplexebb ízű lesz.

A leveles tészta helyett használhatunk pizzatésztát is, ha több időnk van utazás előtt.

Vénusz tipp

A tojáshoz tegyünk egy kanál Vénusz Napfölt, így még finomabb lesz a végeredmény.