897 db recept találat. Elértél a lista aljára.
A hazai Vénusz étolajok egy literes kiszerelésű palackjait adagolást segítő kupakkal láttuk el. Így kétféle öntési irány közül választhatsz a szabályozható olajöntéshez.
Ráadásul környezeti lábnyoma is kisebb, hiszen termékenként összesen 3,04 grammal kevesebb műanyagot használunk fel a gyártás során a korábbi csomagoláshoz képest, ami 11%-os csökkenésnek feleltethető meg.
Az igazi pizzatészta jó minőségű lisztből készül. A tésztája vékony, a paradicsomszósz fűszeres és pikáns, és annyira nyúlik rajta a sajt, hogy maszatosság nélkül nem lehet megúszni. De jobb is, mert így az igazi.
60 + 10 perc
közepes
3 főre
~605 kCal/pizza
Ha időnk és kedvünk engedi, használjunk egészen kevés élesztőt a tésztához (2-4 g), így 24-48 óra alatt fog megkelni.
A tésztához adandó víz pontos mennyisége mindig függ a liszt minőségétől. Addig gyúrjuk a tésztát, amíg egészen lágy, és engedelmes lesz.
Pizzát legjobb kemencében készíteni, 400 fokon, 2-4 perc alatt. Ezt otthoni körülmények között nem könnyű reprodukálni, így marad a jól bevált sütőnk maximum fokozata, amivel ideális esetben 240-260 fokot érhetünk el. Légkeverést a sütéshez ne használjunk!
TOVÁBBI RECEPTEK |
897 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció