“Pillanatok alatt vacsora” Sajtkrémes Tonhalkrém

A tonhalkrém klasszikus „gyorsan összedobom” fogás.
Ez a sajtkrémes verzió szuper finom pirítóssal vagy akár 
zöldségekkel, mártogatva.

Elő- és elkészítési idő

5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~383 kCal/adag

Allergének

Hal

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 200 g konzerv tonhal
  • 200 g natúr sajtkrém
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 ek Vénusz étolaj
  • 1 tk friss kakukkfű

  • bors
  • kenyér

Elkészítés

  1. Öntsük le a konzerv tonhal olajos levét, csepegtessük le egészen.
  2. Keverőedényben dolgozzuk össze villával a sajtkrémet a lereszelt fokhagymával, majd egy kevés étolajjal. Keverjük hozzá a leszárított halat, de ne törjük össze teljesen.
  3. Adjuk hozzá a pár csipet kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és már kenhetjük is a bagett-, vagy kenyér szeletekre.


Elkészítési tipp

Kipróbálhatjuk a receptet füstölt lazaccal is!

Ételallergia tipp

Laktózérzékenyek elkészíthetik laktózmentes sajtkrémből is a receptet.

Vénusz 100% napraforgó-étolaj

A Vénusz 100% napraforgó-étolajokhoz kizárólag gondosan válogatott napraforgómagokból első préseléssel kinyert olajat használunk fel, amit aztán egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk és szűrünk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

712 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Pillanatok alatt vacsora” Sajtkrémes Tonhalkrém

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Öntsük le a konzerv tonhal olajos levét, csepegtessük le egészen.
  2. Keverőedényben dolgozzuk össze villával a sajtkrémet a lereszelt fokhagymával, majd egy kevés étolajjal. Keverjük hozzá a leszárított halat, de ne törjük össze teljesen.
  3. Adjuk hozzá a pár csipet kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és már kenhetjük is a bagett-, vagy kenyér szeletekre.



Elkészítési tipp

Kipróbálhatjuk a receptet füstölt lazaccal is!

Ételallergia tipp

Laktózérzékenyek elkészíthetik laktózmentes sajtkrémből is a receptet.

Vénusz tipp

Keverjünk pár kanál Vénusz Napfölt a sajtkrémhez, és még könnyedebb lesz a halkrémünk!