"A másnapi szendvicshez is tökéletes!" Pikáns BBQ oldalas

Az egészben sült húsok bár lassabban készülnek el, mégis olyan különlegesen finomak, omlósak, mint semmi más. Ha marad belőle, másnap isteni szendvicsbe is!


Elő- és elkészítési idő

10 perc + 2 óra

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~986 kcal/adag

Hozzávalók

  • 1,5 kg oldalas egyben
  • 1,5 dl szójaszósz
  • 2 dl Vénusz étolaj
  • 3 cm gyömbér reszelve
  • 2 fokhagyma reszelve
  • 3 ek édes chiliszósz
  • fél citrom leve
  • 2 tk római kömény
  • 2 tk őrölt koriander
  • bors

Elkészítés

  1. A pác hozzávalóit összekeverjük és bekenjük vele az oldalast, majd egy éjszakát ebben pihentetjük.
  2. Másnap nem a direkt-láng felett, hanem mellette sütni kezdjük.
  3. Minimum 1,5 óra szükséges a grillezéséhez, hogy kellőképpen omlós, puha legyen.

Elkészítési tipp

Coleslaw saláta vagy zöldsaláta remek köret hozzá.

Tálalhatjuk pitával is, különböző szószokkal (fokhagyma szósz, stb).

Vénusz 100% napraforgó-étolaj

A Vénusz 100% napraforgó-étolajokhoz kizárólag gondosan válogatott napraforgómagokból első préseléssel kinyert olajat használunk fel, amit aztán egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk és szűrünk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

887 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

"A másnapi szendvicshez is tökéletes!" Pikáns BBQ oldalas

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pác hozzávalóit összekeverjük és bekenjük vele az oldalast, majd egy éjszakát ebben pihentetjük.
  2. Másnap nem a direkt-láng felett, hanem mellette sütni kezdjük.
  3. Minimum 1,5 óra szükséges a grillezéséhez, hogy kellőképpen omlós, puha legyen.


Elkészítési tipp

Coleslaw saláta vagy zöldsaláta remek köret hozzá.

Tálalhatjuk pitával is, különböző szószokkal (fokhagyma szósz, stb).

Vénusz tipp

A Vénusz étolaj kiváló alap a pácok elkészítéséhez, mivel a fűszerek zsiradékban adják ki legjobban az aromájukat.