"Grillezni nem csak húsokat lehet!" Padlizsán fetával töltve

A grillezett zöldségek köretként is szolgálhatnak a húsok mellé, de önálló ételként is megállják a helyüket, ha kicsit variálunk velük. Ez a fetával töltött padlizsán például komplett kis ebéd vagy vacsora.

Elő- és elkészítési idő

5 perc + 20 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~244 kcal/adag

Allergének

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 1 nagyobb padlizsán
  • frissen őrölt bors
  • 2 ek Vénusz D- vitamin étolaj
  • 30 dkg feta
  • 2 pohár Vénusz Napföl
  • 1 csokor snidling
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés

  1. A padlizsánt hosszanti irányban vékony szeletekre vágjuk, meggrillezzük.
  2. A fetát a Vénusz Napföllel kikeverjük, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát belereszeljük, a snidlinget apróra vágjuk és hozzákeverjük, az olajjal krémesítjük.
  3. A padlizsánszeletek egyik végébe 1-2 teáskanálnyi krémet teszünk és feltekerjük. Fogvájóval felszúrjuk.

Elkészítési tipp

Kipróbálhatjuk cukkinivel is, úgy is nagyon finom.

Előételként is kínálhatjuk, míg elkészül a hús a húsevőknek.

A krémbe keverhetünk magvakat is (napraforgó, tökmag, mandula pl.)

Vénusz Immuno étolaj

A Vénusz Immuno étolajhoz gondosan válogatott napraforgómagokból első préseléssel kinyert olajat használunk fel, amelyet egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

712 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

"Grillezni nem csak húsokat lehet!" Padlizsán fetával töltve

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánt hosszanti irányban vékony szeletekre vágjuk, meggrillezzük.
  2. A fetát a Vénusz Napföllel kikeverjük, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát belereszeljük, a snidlinget apróra vágjuk és hozzákeverjük, az olajjal krémesítjük.
  3. A padlizsánszeletek egyik végébe 1-2 teáskanálnyi krémet teszünk és feltekerjük. Fogvájóval felszúrjuk.


Elkészítési tipp

Kipróbálhatjuk cukkinivel is, úgy is nagyon finom.

Előételként is kínálhatjuk, míg elkészül a hús a húsevőknek.

A krémbe keverhetünk magvakat is (napraforgó, tökmag, mandula pl.)

Vénusz tipp

A Vénusz D- vitamin étolaj a kiegyensúlyozott élet kiváló kísérője, használatával hozzájárulhatunk fogazatunk és csontjaink védelméhez.