„Jól indul a hétvége” Francia mogyorókrém pirítós

Eszméletlenül finom falatok az édes reggelik kedvelőinek! Hiszen a mogyorókrém és a kalács kombinációjából csak jó dolog sülhet ki.

Elő- és elkészítési idő

5 + 5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~ 590 kcal

Allergének

Földimogyoró

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Két szelet kalácsot megkenünk mogyorókrémmel, majd a másik kettőt ráborítjuk.
  2. A külső oldalakat megkenjük margarinnal és serpenyőben vagy toast sütőben kisütjük.
  3. Forrón, porcukorral megszórva tálaljuk.


Elkészítési tipp

Kalács helyett készíthetjük toast kenyérrel is.

Mogyorókrém helyett jól működik valamilyen pikáns lekvárral is.

Ételallergia tipp

Gluténmentes kenyérrel is nagyon finom.

Vénusz Natúr

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60% A Vénusz Natúr kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

887 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Jól indul a hétvége” Francia mogyorókrém pirítós

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Két szelet kalácsot megkenünk mogyorókrémmel, majd a másik kettőt ráborítjuk.
  2. A külső oldalakat megkenjük margarinnal és serpenyőben vagy toast sütőben kisütjük.
  3. Forrón, porcukorral megszórva tálaljuk.



Elkészítési tipp

Kalács helyett készíthetjük toast kenyérrel is.

Mogyorókrém helyett jól működik valamilyen pikáns lekvárral is.

Ételallergia tipp

Gluténmentes kenyérrel is nagyon finom.

Vénusz tipp

A Vénusz Natúr könnyen kenhető, illata akár a friss kenyéré.