867 db recept találat. Elértél a lista aljára.
A vasárnapban a legszebb, ha összejön a család, és egy tál leves mellett felelevenítjük a régi történeteket. Az orja leves után egy kis torma és főtt hús megspékeli a beszélgetést.
15 perc + 3 óra
egyszerű
4 főre
~480 Kcal/adag
Dúsíthatjuk a levest gombával, zöldborsóval is.
A maradék húst összeturmixolva egy kevés tormával és kaporral, nagyon finom krémet készíthetünk.
Nem ereszt habot a hús, és nem lesz zavaros a levesünk, ha először leforrázzuk, és csak utána főzzük levessé!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOVÁBBI RECEPTEK |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
867 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció