A cookie-k („sütik”) - a továbbiakban: süti vagy cookie - kis méretű adatcsomagok, amelyeket az Ön böngészője ment el, amikor a weboldalakat, köztük a www.venusz.hu honlapot - a továbbiakban: Honlap - látogatja.
A sütiket a weboldalak általában a felhasználói élmény javítására használják oly módon, hogy a weboldal vagy kizárólag a látogatás idejére (“Munkamenet” sütik, amelyek a böngésző bezárásakor törlődnek) vagy ismételt látogatások során (“Tartós” sütik) „megjegyzi” a felhasználót.
A jelen Cookie (süti) tájékoztató azt ismerteti, hogy a www.venusz.hu honlapon milyen sütiket használunk és Önnek, mint a honlap használójának milyen lehetőségei vannak a sütik beállításával kapcsoltosan.
Tájékoztatjuk, hogy a cookie-kat nem használjuk az Ön személyének közvetlen azonosítására alkalmas információk tárolására. Amennyiben személyes adatoknak minősülő adatokat kezelünk, ezt az Adatvédelmi tájékoztatónkkal összhangban tesszük.
Lehetnek olyan esetek, amikor harmadik fél cookie-ját használjuk. Kérjük, hogy harmadik fél sütijei tekintetében a harmadik félnél tájékozódjanak az adatkezeléssel kapcsolatban, ugyanis a harmadik fél adatkezelésére nincsen ráhatásunk.
Egy keverőtálban keverjük össze a lisztet, a cukrot és a sót.
A hideg Vénuszt kockázzuk fel, majd morzsoljuk össze a liszttel. Adjuk hozzá a vizet, a tojást, és a kezünkkel elmorzsolt márványsajtot, majd gyúrjuk, míg bucit nem tudunk formázni belőle. Tegyük hűtőbe fél órára.
Ha eleget pihent, nyújtsuk ki, nagyjából 0,5-1 cm vastagságúra a tésztát. Vegyük elő a rénszarvas mintás szaggatót, és szaggassuk ki.
A kiszaggatott rénszarvasokat tegyük sütőpapírral bélelt tepsire, és kenjük meg a tetejüket a tojássárgájával.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, és süssük készre nagyjából 14 perc alatt.
Elkészítési tipp
Szórhatunk a rénszarvasokra fekete vagy fehér szezámmagot is.
A receptet ki is nyomtathatod
Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!
Egy keverőtálban keverjük össze a lisztet, a cukrot és a sót.
A hideg Vénuszt kockázzuk fel, majd morzsoljuk össze a liszttel. Adjuk hozzá a vizet, a tojást, és a kezünkkel elmorzsolt márványsajtot, majd gyúrjuk, míg bucit nem tudunk formázni belőle. Tegyük hűtőbe fél órára.
Ha eleget pihent, nyújtsuk ki, nagyjából 0,5-1 cm vastagságúra a tésztát. Vegyük elő a rénszarvas mintás szaggatót, és szaggassuk ki.
A kiszaggatott rénszarvasokat tegyük sütőpapírral bélelt tepsire, és kenjük meg a tetejüket a tojássárgájával.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, és süssük készre nagyjából 14 perc alatt.
Elkészítési tipp
Szórhatunk a rénszarvasokra fekete vagy fehér szezámmagot is.
Nemsokára kapsz egy e-mailt, amivel aktiválni tudod majd a regisztrációdat!
Sikeres regisztráció
Sikeres hírlevél feliratkozás
Nemsokára kapsz egy e-mailt, amivel aktiválni tudod majd a hírlevél feliratkozásodat!
Biztos törölni szeretnéd a fiókod?
Így elvesznek majd az elmentett receptjeid és az összes beállításod, amelyekben az étellalergiákra figyelmeztettünk.
Sajnáljuk, ezt a funkciót csak regisztrált felhasználó érheti el.
Regisztráltál már?
Ha regisztrálsz, nemcsak elmentheted a neked tetsző recepteket, de megjegyezzük, hogy mit nem ehetsz, értesítünk az új témákról és számos funkció válik elérhetővé.
Hibabejelentés
Kapcsolat
Sikeres hírlevél feliratkozás
Sikeres hírlevél leiratkozás
Köszönjük, hogy jelezted a problémát.
Csapatunk már dolgozik a megoldáson.
Köszönjük a leveled!
Kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!
Köszönjük a leveled!
Kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!
Sikeres regisztráció