Sült kolbász rukkolás burgonyapürével

Ha túl vagyunk az ajándékok utáni futkározáson, gyorsan megidézhetjük a karácsonyi vásárok hangulatát a konyhában is ezzel a finom sült kolbásszal és a hozzá tartozó krumplipürével.

Elő- és elkészítési idő

10 + 20 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 638 kcal

Allergének

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászokat villával kissé megböködjük, kevés vizet öntünk alá és egy serpenyőben lefedve sütni kezdjük.
  2. Közben megtisztítjuk a burgonyát, bő sós vízben főzni kezdjük.
  3. Ha megfőtt, a Vénusz Natút Sütőmargarinnal összetörjük, tejjel lazítjuk, majd belekeverjük a megmosott, lecsöpögtetett rukkolát.
  4. A kisült kolbásszal tálaljuk.


Elkészítési tipp

A burgonyapüréhez adhatunk szezámmagot is.

A kolbászt készíthetjük sütőben is, de serpenyőben gyorsabb.

Ételallergia tipp

A tejet érzékenység esetében hagyjuk el éskicsit több Vénusz Natúr Sütőmargarinnal habosítsuk a krumplit, így laktózmentes, mégis krémes állagú lehet a burgonyapürénk.

Vénusz Natúr Sütőmargarin

A Vénusz margarinokhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

891 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Sült kolbász rukkolás burgonyapürével

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászokat villával kissé megböködjük, kevés vizet öntünk alá és egy serpenyőben lefedve sütni kezdjük.
  2. Közben megtisztítjuk a burgonyát, bő sós vízben főzni kezdjük.
  3. Ha megfőtt, a Vénusz Natút Sütőmargarinnal összetörjük, tejjel lazítjuk, majd belekeverjük a megmosott, lecsöpögtetett rukkolát.
  4. A kisült kolbásszal tálaljuk.



Elkészítési tipp

A burgonyapüréhez adhatunk szezámmagot is.

A kolbászt készíthetjük sütőben is, de serpenyőben gyorsabb.

Ételallergia tipp

A tejet érzékenység esetében hagyjuk el éskicsit több Vénusz Natúr Sütőmargarinnal habosítsuk a krumplit, így laktózmentes, mégis krémes állagú lehet a burgonyapürénk.

Vénusz tipp

Több Vénusz Natúr Sütőmargarinnal a burgonyapüré krémesebb lesz, ráadásul a hűtőből kivéve azonnal dolgozhatunk is vele.