„Biztos, hogy nem maradsz éhes !” Sült karfiol, saláta, feta, csirkekockák

Tévesen gondoljuk, hogy salátától nem lehet jól lakni. Próbáljuk csak ki ezt a karfiolos-fetás remekművet csirkével!
Elő- és elkészítési idő

5 + 40 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 402 kcal

Allergének

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karfiolt rózsáira bontjuk az olajjal átforgatjuk és sütőben pirosra sütjük.
  2. Közben a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, serpenyőben pirosra sütjük.
  3. A kihűlt karfiolt a bébispenóttal összekeverjük, majd a csirkekockákat és a fetát rászórjuk.


Elkészítési tipp

Kevés balzsamecetet, vagy gyümölcsecetet locsolhatunk a salátára, ez nem csak finom, hanem az emésztést is segíti.

Szórhatunk rá magokat is, remek pl. mogyoróval.

Feta helyett készíthetjük kecskesajttal is.

Vénusz Omega 3&6

A Vénusz Omega 3&6 finomított repce- és első préselésű finomított napraforgó-étolaj megfelelő arányú keveréke. A termékben felhasznált első préselésű napraforgó étolajat egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítjuk és szűrjük.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

721 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Biztos, hogy nem maradsz éhes !” Sült karfiol, saláta, feta, csirkekockák

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karfiolt rózsáira bontjuk az olajjal átforgatjuk és sütőben pirosra sütjük.
  2. Közben a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, serpenyőben pirosra sütjük.
  3. A kihűlt karfiolt a bébispenóttal összekeverjük, majd a csirkekockákat és a fetát rászórjuk.



Elkészítési tipp

Kevés balzsamecetet, vagy gyümölcsecetet locsolhatunk a salátára, ez nem csak finom, hanem az emésztést is segíti.

Szórhatunk rá magokat is, remek pl. mogyoróval.

Feta helyett készíthetjük kecskesajttal is.