867 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Ezzel a marhapofa pörkölttel bárkit le lehet venni a lábáról. A lassú lángon főzéstől úgy olvad az ember szájában a hús,hogy attól még a juhtúrós galuska is ellágyul.
20 + 150 perc
közepes
4 főre
~1534 kCal / adag
Próbáljunk meg marhapofát szerezni a hentesnél! Ha puhára fő, sokkal omlósabb és finomabb lesz belőle az étel, mint mondjuk a lábszárból.
Használjunk nyugodtan tejfölt a pörkölt tálalásához, illik hozzá.
Főzzünk bátran nagyobb adagot a marhapofa pörköltből: hűtőben tárolva több napig is fogyasztható.
Ha laktózmentesre szeretnénk készíteni az ételt, használjunk juhtúró helyett laktózmentes túrót.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOVÁBBI RECEPTEK |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
867 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció