867 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sajnos keveset eszünk belőle, pedig a bárány igazán finom, ráadásul klasszikusan húsvéti étel! Ezt a finom bárányragut biztos, hogy nem kell kétszer kínálni.
15 perc + 2,5 óra
nehéz
4 főre
~ 1100 kcal
Ha van időnk, süthetjük akár 135 fokon 3 óráig is a csülköket a zöldségekkel, csak még puhább, és mélyebb ízű lesz a bárány.
A galuskába medvehagyma helyett tehetünk akár petrezselymet is!
Miután elkészültek a galuskák, kevés olajon pirítsuk le teflonserpenyőben, hogy egy kis színt kapjon, és még finomabb legyen az ebédünk!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TOVÁBBI RECEPTEK |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
867 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció