Réteges császárzsemle

Nehéz megmondani, hogy az érettségi napján a szülők vagy a gyerekek izgulnak jobban. Ez a finom, több réteges szendvics segít picit relaxálni! Csomagoljuk bátran az érettségizőknek!

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 350 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 2 db császár zsemle
  • Vénusz Natúr kenőmargarin
  • Szeletelt gouda és ementáli sajt
  • Szeletelt sonka
  • Uborka

Elkészítés

  1. Vágjuk fel a zsemléket, és kenjük meg őket a Vénusz Natúr kenőmargarinnal!
  2. Vágjunk hosszú csíkokat az uborkából egy zöldséghámozó segítségével.
  3. Szépen hullámosra rétegezve helyezzünk a zsemlére egy sor sonkát, majd egy két uborka szeletet és sajtot, míg 3-4 cm magasan nem tornyosulnak a hozzávalók.
  4. Tegyük rá a zsemle tetejét, és tálaljuk tányérra vagy óvatosan csomagoljuk.


Elkészítési tipp

Tehetünk mellé vékonyra szelt paradicsomot, vagy savanyú uborkát is.


Nagyon finom elősütött zsemléből, még melegen!

Sonka helyett használhatunk szalámit is.


Vénusz Natúr

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60% A Vénusz Natúr kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

891 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Réteges császárzsemle

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk fel a zsemléket, és kenjük meg őket a Vénusz Natúr kenőmargarinnal!
  2. Vágjunk hosszú csíkokat az uborkából egy zöldséghámozó segítségével.
  3. Szépen hullámosra rétegezve helyezzünk a zsemlére egy sor sonkát, majd egy két uborka szeletet és sajtot, míg 3-4 cm magasan nem tornyosulnak a hozzávalók.
  4. Tegyük rá a zsemle tetejét, és tálaljuk tányérra vagy óvatosan csomagoljuk.



Elkészítési tipp

Tehetünk mellé vékonyra szelt paradicsomot, vagy savanyú uborkát is.


Nagyon finom elősütött zsemléből, még melegen!

Sonka helyett használhatunk szalámit is.